Bergdölmo: ‘Ajax is beste keuze niet Real Madrid’

0812MartinOdegaard

Oud-Ajacied Andre Bergdölmo snapt niet veel van de keuze van zijn landgenoot Martin Odegaard die in verregaande onderhandeling schijnt te zijn met Real Madrid. Bergdölmo volgde de soap afgelopen maanden op de voet  en is nog steeds van mening dat het jonge talent er veel beter aan had gedaan om voor Ajax te kiezen.

‘Natuurlijk is het leuk dat er straks voor het eerst een Noor speelt bij Real Madrid maar daar koop je niks voor. Ik heb meerdere malen gezegd dat Ajax de juiste keuze zou zijn voor hem maar schijnbaar denken zij daar nu anders over. Ik had hem graag zien groeien in het Ajax-systeem waarin hij prima zou functioneren als aanvallende middenvelder. Laat ik het zo zeggen, ik weet heel goed wat er met Martin gaat gebeuren als hij voor Ajax kiest’.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

17 Comments

  1. ricardoafca410apd

    nou bergdolmo bel die jongen op kan die vanmiddag nog tekenen en op zijn vroegt morgen ochend kom kerel doe moeite voor ons aller Ajax

  2. ajax023

    Bluh, begin er nu wel strontziek van te worden. We willen alleen horen als hij bij Ajax komt. Al die nieuwsberichten die van alles roepen.. Komt wel komt niet. Geloof er niks meer van!

    1. Dinandd1994

      Echt heel goed. Gewoon eens youtube zoeken vind je genoeg, en snap je waarom iedereen zo over hem praat

  3. Antony

    Ajacieden , deze jongen heeft nooit serieus aan Ajax gedacht ,hij heeft overal meegetraind en gekeken ,behalve bij Ajax !!!
    En dat hij voor real kiest ,tja hij zal dan niet of heel weinig spelen ! Zie hem al die kleedkamer binnenkomen ,iedereen zal aardig doen ,tot dat zijn concurrent bij real er voor hem ernaast komt te staan !!! Al die gelouterde profs dat zal een harde les worden , maar waarschijnlijk zullen ze hem wel stallen bij een kleinere club !

  4. RonJ64

    Ach ja haal maar weer binnen van EU gels Spaanse boeven en slimme oudersheeft hij zekers niet

  5. Geroldkohlen

    het is graag of niet je moet trots zijn om bij ajax te mogen voetballen en vooral ook willen anders ga lekker naar real waar je op de bank kan gaan zitten daaag bergdolmo! geen aandacht meer aanbesteden onozele berichten steed over deze gast.

  6. Velibor

    Ga jezelf eens na als Noors ventje van amper zestien,wie heb je op je kamer hangen Ronaldo of Siggi ? Stel hij speelt twee jaar amper maar traint wel waarschijnlijk dagelijks met die wereldsterren van Real waar denk je dat ie het meest van leert van zo’n Kroos en James of Benzema of van Zimling Serrero en Siggi ,dat is niet om neerbuigend te doen maar gewoon realiteit en als ie pech heeft trapt zo’n kinkel uit de eredivisie hem ook nog half aan gort omdat die wel even wil laten zien hoe je zo’n ventje aanpakt. Als ie 18 is dan is hij al een gelouterde wereldspeler als ie zich tenminste zo blijft ontwikkelen als wat ik op YouTube gezien heb en kan hij alsnog nog overal naar toe.

  7. gianni_ajax

    En dit zal ’t laatste zijn wat we ooit van odegaard hebben gehoord, je hebt ’t jezelf echt moeilijk gemaakt jongen, veel succes

    1. fafieanie

      preciessssss deze eigenwijze jochie komt zichzelf daar wel tegen met bankzitten dan kan hij letterlijk op de blaren zitten.
      ajax steek je tijd in mensen die het een eer vinden om voor de mooiste club van nederland te willen spelen en mogen spelen.

  8. Dinandd1994

    Real: die speelt de komende 5 jaar geen minuut in het eerste. (Wat overigens wel een vereiste van hemzelf is)
    Ajax: die speelt binnen 2 jaar als centraal midden elke week.
    T is maar wat je graag wilt

Comments are closed.