‘Onrust bij Barcelona kan deur openen voor De Boer’

1121deboer

Het is momenteel zeer onrustig bij FC Barcelona en dat zorgt altijd voor diverse speculaties. De huidige trainer Luis Enrique zou onder druk staan en heeft het vertrouwen van veel spelers, waaronder Lionel Messi, verloren. Het bestuur van Barcelona lijkt dus voor het blok te worden gezet waarbij een keuze tussen trainer Enrique of sterspeler Messi zomaar eens waarheid kan worden. Met deze keuze in het achterhoofd, wordt er al gekeken naar potentiële opvolgers.

Nadat afgelopen maandag voormalig doelman Andoni Zubizaretta op straat is gezet door de clubleiding volgde kort daarop het ontslag van Carlos Puyol. Het boegbeeld van de club en tevens de rechterhand van de voorzitter heeft besloten zelf op te stappen nadat Zubizaretta op straat werd gezet. Ook Lionel Messi zou het helemaal hebben gehad met Enrique. De Argentijn zat tegen Real Sociedad op de bank, omdat hij twee extra vakantiedagen na kerst had aangevraagd. Messi is nu verontwaardigd en eist een vertrek van de trainer. De bookmakers laten de peilingen er weer op los en weten te melden dat Xavi Hernandez, Frank de Boer of Jurgen Klopp binnenkort de grootste kans maken om als trainer aan de slag te gaan in Camp Nou.

Bron: Voetbalflitsen

 

Related posts

17 Comments

    1. snijmeijer

      met alle respect hoop ik toch dat er weer is een nieuwe coach bij Ajax komt echt frank is misschien 4x kampioen geworden op rij maar als ik na het spel kijk word ik er verdrietig van al 2,5 jaar lang nu tijd voor een nieuwe

      1. heleen92

        Ligt er ook wel aan met wat voor spelers je te maken krijgt en hij flikt het toch wel mooi al 4x om kampioen te worden!!

  1. Ajacied407

    @Snijmeijer

    We mogen onze handen dichtknijpen dat Frank nog trainer is van Ajax. Een betere kan Ajax echt treffen. En wat het spel betreft; Er kan niet beter worden gevoetbald met zulke spelers in de selectie. Dat Overmars z’n portemonnee maar eens keer opentrekt!

  2. Ed96

    Met dit materiaal toch vier op een rij is een wereld prestatie, hij haald het maximale uit de groep en heeft oog voor de jeugd, blijven dus!

  3. Moosie

    Wat een gelul als je zegt dat met een andere trainer het beter gaat elk jaar gingen tot nu toe de beste spelers weg en moet frank weer opnieuw beginnen.Dan heeft het tijd nodig om een elftal weer op elkaar af te stemmen.In de jaren 90 bleef de kern van het elftal meer als 5 jaar bij elkaar.Maar dementie en alzheimer trieren welig in de arena tegenwoordig.Ik vind je zo wie zo een miesgasser als je om een andere trainer roept na 4 kampioenschappen maar dat terzijde.Er zijn er ook die vinden dat er onder Jol beter gespeeld werd dat zijn dan mensen die houden van alle ballen blind naar voren en maar kijken waar het schip strandt en zonder een speler als Suarez komt het stadion dan vol te liggen met scheepswrakken.We kunnen natuurlijk ook het hele beleid op de schop doen alle aandelen verkopen en dan al het geld uitgeven aan spelers die niet komen voor de club en ook verliezen van real en barca of een fijne sjeik in de hand nemen zodat het vrouwenelftal voortaan met hoofddoek speelt.stelletje sukkels

  4. mano

    zou voor hem een mooie uitdaging zijn. ik denk voor frank en voor ajax dat beter zou zijn als hij vertrekt. met alle respect voor frank maar heb af en toe het gevoel dat het vuur op is, dat hij de jongens niet meer scherp krijgt (wat overigens niet zou moeten, als je voor zo een mooie club speelt zou je altijd scherp moeten zijn).

  5. Velibor

    Noem es een naam wie het beter moet gaan doen dan…….,juist dat bedoel ik maar ik zou het hem wel gunnen over 5 jaar:))

  6. josgoudvink

    Frank naar Barcelona zou een geweldig mooie stap voor hem zijn maar dan wel over een paar jaar want dan heeft hij wat meer ervaring. Als hij dan een jaar of 4 bij Barcelona is geweest dan kan hij mooi als bondscoach aan de slag want daar is hij uiteindelijk de ideale man voor.

  7. Nummer 12

    Geweldige stap voor FdB !
    Maar nog ff wachten, want ik zie Jaap Stam of Wim Jonk echt nog niet in je voetsporen stappen.

Comments are closed.