Van de Beek tot medio 2018 Ajacied

donnyvandebeek

Ajax heeft het contract van jeugdspeler Donny van de Beek verlengd, zo laat de club via de officiële kanalen weten. De bestaande overeenkomst van de jeugdinternational liep tot en met 30 juni 2017. De nieuwe en verbeterde verbintenis van de talentvolle middenvelder gaat in per 1 juli 2015 en kent een looptijd tot en met 30 juni 2018.

Van de Beek verblijft momenteel met Ajax 1 in Qatar. ,,Het is heel mooi dat de club zoveel vertrouwen in me uitspreekt”, zegt hij op Ajax.nl. ,,Mijn doelen voor de toekomst? Zo snel mogelijk in het eerste staan, basisspeler worden. Ik heb er van gedroomd om speler van Ajax 1 te worden. Niet één keer, wel vaker. Letterlijk, dat ik scoor in de ArenA. Hopelijk kan ik zo snel mogelijk minuten maken in het eerste, maar ik moet eerst nog mijn debuut maken in Jong Ajax. Ik probeer gewoon zo goed mogelijk te presteren, nu ook weer hier in Qatar.”

Ook Frank de Boer is blij met de handtekening van Van de Beek,,Een fantastisch signaal. Van zulke spelers wil je als Ajax zo lang mogelijk genieten. Ik denk dat hij kan uitgroeien tot een echte Ajax-voetballer. Hij is er nog niet natuurlijk. Donny moet nog de handelingssnelheid van een prof krijgen, maar hij past zich heel snel aan ons niveau aan.”

De formele ondertekening van het contract zal later plaats vinden in Amsterdam als Van de Beek terug is uit Qatar..

Bron: Ajax.nl

Related posts

2 Comments

  1. nick-afca95

    Maradonny van de beek! Wat een geweldig talent. Ik kijk uit naar zijn debuut in de arena!

  2. AjaxFanAlways

    deze jongen breekt volgend jaar door in het eerste. hij geeft meerwaarde aan het team. Groot talent is hij!

Comments are closed.