Denswil doorstaat medische keuring en tekent definitief bij Club Brugge

1125denswil

Stefano Denswil heeft maandag de medische keuring bij Club Brugge zonder problemen doorstaan. In de vooravond ondertekende de centrale verdediger vervolgens een contract dat het voor 3,5 jaar aan de Belgische club verbindt. Denswill is blij met zijn nieuwe club: “Het geeft me veel voldoening hier een contract te tekenen. Ik kom om voor de prijzen te spelen aan de top van de Belgische competitie en ik denk dat onze eerste afspraak daarvoor eind mei is!”

“Stefano is een opportuniteit voor Club Brugge,” zo stelt Vincent Mannaert, algemeen manager van de Belgische club op de website van de Blegische topclub. “We volgden hem al enkele jaren en zijn blij hem naar Club te kunnen halen. Mede door de onbeschikbaarheid van Bjorn Engels was de spoeling achteraan dun geworden. Met Stefano Denswil erbij zijn we beter gewapend.”

Bron: Clubbrugge.be

Related posts

6 Comments

  1. I_AMSTERDAM

    hij heeft mij zwaar teleurgesteld dacht in eerste instantie dat hij een sterk talent niet dus

    1. slm020

      succes bij Club Brugge . Hoop dat je nu echt karakter toont ! Want je heb gauw je kop laten hangen ! Want wat je nu heb laten zien met een hele zwakke moisander die je nog geen eens uit de basis kan voetballen ! Ook met de wetenschap dat je ook je contract niet wilde verlengen . Misschien over paar jaar terug 😉

Comments are closed.