Ajax contracteert Deense spits Dolberg

De_Toekomst

Ajax heeft de jonge Deense spits Kasper Dolberg aangetrokken. De 17-jarige spits komt over van Silkeborg IF. In oktober liep Dolberg al stage bij Ajax. Zijn zaakwaarnemer Jens Steffersen gaf toen al aan dat Ajax een goede opleidingsomgeving is. Dolberg heeft een drie-jarig contract getekend en zal vanaf juli starten bij Jong Ajax.

Bron: Ajax.nl

Related posts

21 Comments

  1. ajaciedpiet

    Heel goed! nu zien ze eindelijk in dat ze een echte spits nodig hebben en die dus nu gaan opleiden!

      1. nick-afca95

        Zivkovic? Volgensmij vergeet iedereen hem. We hebben nu milik, volgend seizoen gaat zivko steeds meer spelen. En die staat er dan ook tot zn 23e wel in.

          1. nick-afca95

            Zivkovic speelde op zn 17e in de eredivisie. Deze jongen speelt nog in de jeugd. Het is misschien goed voor de concurentie en de ontwikkeling van spelers om zo veel mogelijk goed talent te hebben. Maar is het niet een beetje zonde van het talent?

  2. AjaxFanAlways

    weer een deen? gelukkig hebben we ook nog nederlandse voetballers in ons aller ajax elftal. we moeten niet voor denemarken opleiden!

    1. ajacied078

      niveautje eredivisie is geen weelde voor die denen leuk. die spelen allemaal via ajax in nationale elf. van oranje gaat niet voor niks alles naar het buitenland

    1. AFCA my World

      Als ze beter zijn dan Nederlanders is het logisch,we willen toch de beste club van Nederland blijven en als dat dan met Denen is,het zij zo

      1. Velibor

        Ah jongens er loopt toch van alles man,wat maakt het toch uit zolang ze maar rood-wit dragen!

  3. De Ajacied

    Zijn er Miss beelden van deze spits?
    Hopelijk heeft hij een mooie toekomst bij Ajax

  4. Geroldkohlen

    doen we goed milik blijft ook niet langer dan 2 jaar ,en dan hebben we zivko als nummer 1 spits met deze jongen erbij dus het is een goede zet.

  5. Tinussss

    Betwijfel ik. Als ze Milik vast kunnen/gaan leggen, dan speelt die de komende 2 a 3 jaar basis

Comments are closed.