Kans op zesde seizoen De Boer blijft aanwezig

1121deboer

De naam van Frank de Boer galmt regelmatig rond bij clubs waar de trainer vertrekt en ondanks dat De Boer ooit de uitdaging wil aangaan in het buitenland is een zesde seizoen bij Ajax ook zeker niet uitgesloten, zo laat de trainer weten tegenover De Telegraaf.

‘Vier jaar geleden ben ik bij Ajax in deze functie gestapt omdat ik aan den lijve wou ondervinden wat er nu echt gaande was. Nu merk je dat jeugdspelers het gevoel krijgen dat zij eerder een kans krijgen in het eerste dus wat dat betreft zijn we een stuk verder. Als ik naar de B1 kijk kan ik zo vier, vijf, zes spelers aanwijzen met enorm veel potentie en die we binnen korte tijd naar een niveau kunnen brengen wat bij Ajax geëist wordt. Wat dat betreft is een zesde seizoen bij Ajax zeker niet uitgesloten’.

Buitenlands avontuur
Over een buitenlands avontuur is De Boer opnieuw duidelijk. ‘Natuurlijk heb ik ambitie en weet ik ook dat er grotere clubs dan Ajax zijn maar het gaat er wel om dat ik daar ook iets kan neerzetten, net zoals ik nu doe. Ik wil een team naar mijn hand zetten en het moet niet zo zijn dat een voorzitter bepaalt wie ik opstel. Salaris speelt geen enkele rol en ik ga zeker geen uitdaging aan om te kijken waar het schip strandt’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

11 Comments

  1. Ajacied407

    Deze man heeft een echt Ajax-hart! Kunnen veel ‘supporters’ van leren die rond de 80e minuut het stadion verlaten..

    1. gerrykoos

      helemaal mee eens, en al die supporters die zeuren over het aan- en verkoopbeleid van Overmars. Er is nergens in Nederland en club en ook daarbuiten die zoveel tijd en aandacht investeren wil in de jeugd en het door groeien naar het eerste. Vooral deze weg blijven volgen, zeer goed bezig.

    2. Fvanr

      Nou daar zeg je wat. Ik vind het ronduit respectloos om voortijdig het stadion te verlaten. Ik zit dan ook lange zijde waar veel passanten een wedstrijdje komen kijken. Maar baal als mensen voortijdig weggaan. Wellicht te maken met de huidige tijd waarin we leven. Niet goed, zappen het weg.

  2. hubert

    Frank is gewoon een zeer goede trainer natuurlijk heeft hij ook zijn fouten maar soms erger ik me er aan hoe die man dan word afgebroken. Hij is nog steeds maar een mens zou zeggen hoop dat hij nog heel lang bij Ajax blijft. is trainer. maar snap ok dat hij eens wat anders wil

Comments are closed.