Ex-internationals winnen, ondanks foutje De Boer, Nieuwjaarswedstrijd tegen HFC

0905ajaxoranje

Traditioneel spelen aan het begin van het nieuwe jaar de Koninklijke HFC en de Ex-internationals de Nieuwjaarswedstrijd. Dit jaar werd hij afgetekend gewonnen door de oud-profs, waaronder veel oud-Ajacieden. Het duel eindigde in 3-7 voor de bezoekers. Het was de eerste keer in drie jaar dat de voormalig internationals de wedstrijd wisten te winnen.

De Ex-internationals kwamen al snel op een 0-3 voorsprong door treffers van drie Ajacieden: Richard Witschge, Martijn Reuser en de 58-jarige Simon Tahamata. Nog voor rust kwam HFC terug tot 3-3. Aan de gelijkmaker ging een foutje van Frank de Boer vooraf. Die 3-3 leek de ruststand te worden, maar dankzij Pierre van Hooijdonk namen de Ex-internationals nogmaals de leiding.

Na rust liepen de oud-internationals via Van Hooijdonk (2 keer) en oud-Ajacied Michel Kreek ruim uit waardoor het 3-7 werd.

De selectie van de Ex-internationals:
Regi Blinker, Frank en Ronald de Boer, Tim de Cler, Marc van Hintum, Kevin Hofland, Pierre van Hooijdonk, Michel Kreek, Oscar Moens, Michael Mols, Arthur Numan, Patrick Paauwe, Michael Reiziger, Martijn Reuser, Simon Tahamata, Aron Winter, Richard en Rob Witschge en Martijn Meerdink.

Bron: Voetbalzone

Related posts

12 Comments

  1. Davy Klaassen

    Grote met dubbel oo schrijven. Echt jammer van die fout als je het met dubbel o. Schrijft

Comments are closed.