Van de Beek kijkt uit naar tweede seizoenshelft

donnyvandebeek

Donny van de Beek heeft er al een aantal trainingen bij het eerste elftal opzitten en hoopt natuurlijk dat dit uiteindelijk zal leiden tot een debuut in het eerste elftal van Ajax. Dat dit in de tweede seizioenshelft zomaar kan gebeuren beseft Van de Beek die aankomende zondag met de eerste selectie op trainingskamp gaat naar Qatar.

‘Het kan een bijzonder jaar worden want naast mijn trainingen bij het eerste speel ik ook nog met de A1 in de Youth League en met het Nederlandse elftal onder de 19 jaar moeten we ons kwalificeren voor de EK in Griekenland. Ik heb er vreselijk veel zin in bereid mij nu goed voor. De lijn die ik in de eerste seizoenshelft te pakken had wil ik doorzetten en als dat uiteindelijk speelminuten in het eerste zal opleveren ben ik zeer tevreden. Ik kijk uit naar de tweede seizoenshelft’, aldus Van de Beek tegenover het AD.

Bron: AD

 

Related posts

7 Comments

  1. nick-afca95

    Een van de pareltjes van de jeugdopleiding. Hij moet dit seizoen wel echt zn debuut maken. Ik verwacht veel van hem. Misschien wel de opvolger van klaassen of misschien komt hij wel over een tijdje naast klaassen te spelen

  2. fjonkman

    Nou ik hoop dat hij zijn minuten kan gaan maken in de 2e seizoenshelft. Goed voor zijn ontwikkeling!

Comments are closed.