Milik: ‘Ik heb dan ook een goed gevoel bij Ajax’

1130ado-ajax_milik

Arek Milik hoeft zo nodig niet terug naar Duitsland omdat hij het bij Ajax goed naar zijn zin heeft. In een interview met  Dziennik Zachodni zegt hij zelfs gelukkiger in Nederland dan in Duitsland te zijn.

Een reden voor zijn welbevinden is dat Milik een basisspeler is geworden terwijl hij bij Bayer Leverkusen op invalbeurt mocht spelen. Arek Milik wil, zoals hij al vaker heeft gezegd, graag bij Ajax blijven.”Bij Ajax speel ik veel, wat resulteert in een betere vorm en doelpunten. Ik wil de tijd krijgen om door te groeien als speler en ik denk dat Ajax aan de voorwaarden voldoet. Ik heb dan ook een goed gevoel bij Ajax, omdat Ajax niet bang is om jonge jongens op te stellen”, weet de spits te melden.

Bron: Voetbalzone

Related posts

11 Comments

  1. AFC98

    Volgens mij heeft milik al persoonlijk een voorcontract van 4 jaar. Overmars hoeft volgens mij alleen nog tegen leverkussen te zeggen dat wij milik willen hebben en 2,5 mln overmaken.

  2. Hazez

    Als hij dat dan maar eens gaat doen dan ! Kijk ook eens hoe graag milik bij Ajax wild voetballen mooi man

    1. frenkynairo

      Jh maar als die een langdurige blessure krijgt heb je er ook niks aan. Kan gewoon rustig wachte tot het eind van het seizoen. Helemaal aangezien die zelf ook wil blijven

  3. Veltman

    Ik snap ook niet waar Marc op wacht. Zometeen geeft Bayer Leverkusen aan dat hij eerste spits kan worden daar en dat hij een verbeterd contract kan krijgen

  4. timkloppers

    1 januari is de markt weer open gegaan. dus ff 2.5 milj overmaken naar bayer leverkussen. ff Sinkgraven betrekken in een deal met denswil of siggi. en dan nog zien of er ergens nog een soort terry/puyol of andere vergelijkingen van bikkel verdedigers van een jaar of 27 die in Nederland wil spelen.

  5. polaroids

    Ik snap die afwachtende houding van Marc ook niet, als voetballer was hij erg snel, maar als technisch directeur……

  6. AFCA my World

    Jongens toch,alles is al geregeld,hij komt voor 2,5 milj naar Ajax of het nu is of straks maakt niets uit die handtekening komt echt wel!

    1. Velibor

      Wou net zeggen dat volgens mij alles al in kannen en kruiken zal zijn want voor dat geld zo’n speler laten lopen dan zou je wel minimaal een lichte vorm van achterlijkheid hebben:))

Comments are closed.