Duarte moet vertrekken bij Ajax

0102duarte

Lerin Duarte moet vertrekken bij Ajax, dat heeft de speler vandaag te horen gekregen. De middenvelder werd anderhalf jaar geleden overgenomen van Heracles Almelo maar wist nimmer te overtuigen. Duarte, die nog een contract voor tweeënhalf jaar heeft bij Ajax, reist zondag dan ook niet mee naar het trainingskamp in Qatar. Ajax zal een transfersom verlangen voor Duarte die eventueel ook op huurbasis de Arena mag verlaten. 

Bron: AD

Related posts

36 Comments

    1. Michielafca

      Ja idd. Hij heeft echt niets gebracht en niets toegevoegd. Ik zeg NAC sla je slag.

    1. Sazzz

      wel hoor, hij heeft echt wel een aantal wedstrijden de kans gehad. meer dan Zimling iig

      1. Guacamole

        Deze jonge heeft wat wedstrijdjes gespeelt maar kans krijgen moet je meer naar sigthorson kijken. Hij heeft geen kans gehad.

      2. quadsboy

        Zeker weten heel wat kansen gehad, lat is gewoon te hoog voor ze ge gegooid money jammer

  1. afcatheone

    op het middenveld ken deze jonguh echt wel ballen hoor alleen nooit de kans gehad moest linksback spelen die onze glasman weer in de lappenmand lag

  2. Mooi

    Maar wie neemt hier nu de eindverantwoording voor als je alle miskopen eens op een rijtje zet dan had je verdomt een goede en bruikbare speler kunnen kopen met meer toe gevoegde waarde beter een dan zes die niet spelen of af en toe

  3. AfcaTenggara

    Wauw wat jammer nou kerel had zeker wel potentie hoor wens je het allerbeste jongeeee

    1. timkloppers

      speelde goed tegen ac milan in cl vorig seizoen. werd toen uit wedstrijd geschopt. daarna nooit de kans gehad.

  4. AFCA my World

    Gewogen en te licht bevonden,zo gaat dat nu eenmaal,sorry maat maar er komt vast wel weer een leuke club, succes in het vervolg van je carrière!

    1. Misterajax

      Inderdaad ze houden een soort grote schoonmaak, Moisander blijven, Denswil en Duarte weg en Ligeon verhuurt. Ben benieuwd maar de selectie wordt dan wel kleiner. Hoop dus dat er een GOEDE versterking komt

  5. Fvanr

    Duarte heeft zeker kwaliteiten maar moet wel op de juiste manier ingezet worden. Helaas heeft hij daardoor niet zijn echte kwaliteiten kunnen laten zien. Jammer!!

  6. heesch@ajax

    Ik snap het wel je ziet ook niet echt dat vrije voetbal meer. Dat had hij bij Almelo veel meer. Misschien voor hem ook wel het beste. Ik vind het in ieder geval een leuk jong en denk dat hij prima bij de subtop kan excelleren.

  7. Holly

    Toch vreemd, één van de beste jeugdspelers van zijn tijd. Enorm veel gedoe tijdens de transfer van Heracles naar AJAX en als beoogde Eriksen opvolger binnengehaald. Jammer dat De Boer toch niet de juiste snaar heeft weten te raken bij deze jongen. Is een paar miljoen voor betaald dus is voorlopig nog niet weg, misschien een laatste psychologische truc? Denk het niet helaas.

  8. Indojood

    Wat een opportunistisch gebral over geld verbranden en mensen die de eindverantwoordelijkheid moeten nemen.

    Miskopen heb je bij alle clubs en zijn van alle tijden.

    Alle aankopen zijn bij Ajax een gezamenlijke beslissing van het technisch hart met Frank de Boer en de directie en ook Cruijff zal wel een advies geven. Gaan we ze nu allemaal verantwoordelijk houden voor kapitaalvernietiging? Wees dan zo eerlijk om ook de goede dingen aan te geven zoals de gratis Schöne en Poulsen, de relatief goedkope Milik. Bovendien worden er steeds meer talenten langer vastgelegd dus in de toekomst zijn aankopen minder vanzelfsprekend. Verder worden er prima sponsorcontracten afgesloten en er worden geen idiote bedragen over de balk gesmeten.

    Dus als je het hele plaatje bekijkt valt het wel mee met dat geld verbranden en ziet de toekomst er goed uit.

    Helaas voor Duarte maar inderdaad gewogen en te licht bevonden. Ik wens hem veel succes met het vervolg van zijn carrière.

  9. Hazez

    Vaag zie net op deze app reclame voorbij komen van de king of Rotterdam shirts met die toren erop !!!

  10. Remco-Ajax-Nijmegen

    Was eerste misschien wel het grootste talemt van Nederland. Je ziet nog steeds dat hij uitstekend kan ballen op het middenveld! Er zit veel potentie in deze jongen. Jammer dat Frank hem nooit de vrijheid heeft gegeven die hij Andersen nu wel geeft.

  11. Bertus02

    Waarom koop je zo’n speler dan? Heeft echt nooit een kans gehad. Geld verbrassen lijkt me dus.

  12. Robin

    Had gewoon Poulsen gehouden. Heb je een klootzak en routinier en minimaal 6 punten meer…..

  13. ajacied078

    voor niveau van plaatselijke fc prima speler denk ik! wij staan onderaan en vieren feest dus halen die hap haha en huur ligeon en becker ook maar gelijk

Comments are closed.