Barend: ‘Ajax haalt deze maand Sinkgraven binnen’

1911sinkgraven

Frits Barend heeft geen twijfel waar de toekomst van Daley Sinkgraven ligt. De journalist is overtuigd dat Ajax hem deze maand nog zal contracteren omdat Sinkgraven precies in het plaatje van het huidige Ajax past, de zogenaamde investering in de toekomst.

‘Ajax geeft geen grote transfersommen meer uit en daar hebben ze groot gelijk in. Je kan de centen beter verantwoord uitgeven en dus is Sinkgraven een lichtend voorbeeld van het beleid. Hij wordt dus deze maand van Heerenveen overgenomen, omdat Frank de Boer vindt dat hij als voetballer past bij het Ajax van Frank de Boer. Tevens zit Heerenveen flink in de geldzorgen zodat ze Sinkgraven wel moeten verkopen want Heerenveen is vervallen tot een veredelde bezoeker van de voetbalvoedselbank.

Bron: Heldenonline

Related posts

12 Comments

  1. lezerG

    …want Heerenveen is vervallen tot een veredelde bezoeker van de voetbalvoedselbank…
    Waar slààt dat in godsnaam op?

  2. Ed96

    Dat zal overdadig zijn met Andersen, Serrero, Riedewald, Klaassen, Duarte met aanstormende talenten als van de Beek en bakker. Eerst Millik vastleggen en twee nieuwe cv’s, want met deze zaat achterhoede wordt je niet kampioen.

  3. heesch@ajax

    Of hij word gekocht door een club met meer poen lijkt mij. Wat wel een voordeel is is dat daley zelf in Nederland wil blijven. Tegen Heerenveen vond ik hem met Davy de beste. Dus als je hem wil moet je het nu doen anders is hij weg.

    1. fafieanie

      preciessss selectie moet op pijl blijven moisander weg hup viergever ook hup en die slappe spits hoe heet ie ook alweer haha roep zijn naam maar niet dus 2 goede sterke verdedigers aantrekken en geen kereltjes van 20 maar kerels zoals wouters en stam en de rest loopjongens dan kom je weer met de schaal op het plein.

Comments are closed.