‘El Azzouzi verlengt contract tot 2020’

zakaria_el_azouzi

Mike Verweij, de doorgaans goed geïnformeerde journalist van De Telegraaf, weet op Twitter te melden dat Zakaria El Azzouzi zijn contract bij Ajax gaat verlengen tot 2020. De speler van Ajax A1 zou ook in de belangstelling van Liverpool staan maar zou uiteindelijk toch voor een langdurig contract bij Ajax hebben gekozen. El Azzouzi scoorde tot nu toe 18 doelpunten voor Ajax A1.

Bron: De Telegraaf

Related posts

11 Comments

  1. AFCA my World

    Geweldig talent,maakt hiermee duidelijk dat een top(b)club te vroeg komt voor hem,eerst presteren bij Ajax en dan pas verder kijken!

    1. nicks

      inderdaad laat ze eerst maar bij onze prutsclub warm draaien!! kunnen ze daarna naar een topclub! wtf??? voor mij en heel veel andere supporters is ajax de topclub! dit is onze club, ons ideaal dit is de mooistd club van allemaal! stop met die calimero opmerkingen!!!

      1. rickert

        misschien moet je de werkelijkheid inzien, we zijn al jaren niet meer de groepsfase doorgekomen van de championsleague. en op het moment dat je naar de europa league gaat, wordt je uitgeschakeld door clubs als Salzburg. we spelen daarbij in een competitie die niet zo veel aanzien heeft… we zijn een prachtige club, met fantastische supporters eb een hele mooie historie. de jeugdopleiding is fantastisch goed, onze jeugd misschien wel de beste van europa, maar uiteindelijk blijft niemand bij ajax voor zijn leven.. we zijn geen topclub meer..

        1. nicks

          nee rickert je hebt helemaal gelijk! gaat ook niet meer gebeuren! wat een trieste gasten zijn jullie! ga lekker op een kakkerlakken forum zitten stelletje zielige gasten! en dan over een jaar of vier kun je je dan weer meldden bij het forum van de top van europa!!

          1. rickert

            dus omdat ik vind dat we geen topclub zijn ben ik een kakkerlak, dan bekroon ik jou nu officieel tot zwakbegaafd.. omdat ik dat vind

  2. 5 op rij

    Kan niet wachten tot de talenten beginnen door te stromen, 2014 heeft al wat moois gebracht maar over 2 jaar staat er een geweldig team denk ik

  3. AfcaTenggara

    Ik krijg pijn aan me ogen als ik sommige reacties zie. Wat er ook gebeurt Ajax blijft de allermooiste de allerbeste en zeker kijk ik met alle plezier en alle liefde naar elke wedstrijd. Het verleden kent veel mooie prijzen maar de sleutel tot succes is toch het vertrouwen behouden ondanks het feit dat het kan dat we niet doorkomen geniet er meer van dan alleen maar bekritiseren jongens

  4. AFCA my World

    He nicks,maak je niet druk,je moet het goed lezen,op het moment zijn we nu geen topclub,maar met alle jonge jongens die eraan komen kan het in de toekomst wel weer gaan gebeuren,dat hopen we ook allemaal,Ajax is gewoon onze mooiste club,maar we hebben gewoon weer ff tijd nodig,er is geen club waar ook ter wereld die het vele jaren kan volhouden om de beste te zijn,geen Barca of R Madrid of een B München, 2 of 3 jaar misschien maar dan zakken ze ook weg,we gaan gewoon door op de ingeslagen weg en gaan er weer voor,dat zie je ook terug in het contract van deze jonge jongen! Ff geduld voor iedereen en het komt weer goed!

  5. Velibor

    Statistisch gezien moet er weer wat gebeuren bij ons tenminste Europees gezien,jaren zeventig,jaren negentig dus misschien om de 20 jr….. Tja als je zo lult is er altijd hoop,Barca en Real Madrid om de 2jr à 3jr met een factor 10 qua begroting van Ajax dan is er een kans nu in 2015 :))

Comments are closed.