‘Ajax en Heerenveen strijden om handtekening Moses Daddy’

simon_moses_daddy

Ajax zou in een strijd met sc Heerenveen zijn verwikkeld om de handtekening van Simon Moses Daddy, zo meldt althans het Nigeriaanse medium MuyiwaLawal. De negentienjarige aanvaller liep in de zomer van 2013 al stage op De Toekomst en speelde zelfs mee in een enkel oefenduel met het eerste elftal, maar Ajax besloot het talent destijds geen aanbieding te doen. Daddy vertrok toen naar AS Trencin uit Slowakije, de club waar Tscheu La Ling eigenaar van is en waar Ajax een samenwerking mee heeft.

Bij Trencin maakte Moses Daddy tot dusverre zes goals in negentien competitieduels. De speler, die ‘de Nigeriaanse Cristiano Ronaldo’ wordt genoemd, heeft nog een contract tot medio 2016 bij Trencin.

Bron: AjaxShowtime

Related posts

14 Comments

  1. JCruijff

    Niet doen. Ten zij een potentiele wereldtopper die onmiddelijk ingezet wordt en niet weer een jaar moet wennen in het tweede. Wordt Ik zooooo moe van

    1. Ruubruub

      Als het eindresultaat goed is, waarom niet? Of je hebt iets goeds in 3 jaar dat je geld oplevert, of je hebt helemaal niets. Doe mij het eerste dan maar. Een Sana type hoeft wat mij betreft dan weer niet maar die ging juist steeds minder spelen

  2. nick-afca95

    Je gaat dus een jongen van 19 jaar kopen die niet bijzonder veel goals gemaakt heeft en al eerder geen aanbieding kreeg omdat hij dus niet goed genoeg was. In de a1 lopen fantastische talenten van onder de 18, die moeten kansen krijgen. Straks heb je weer een jongen die al 22/23 is en in jong speelt. Dat houd alleen maar ontwikkeling van eigen jeugd tegen. Tenzij je iemand ziet met zivkovic of odegaard potentie gewoon niet kopen, dat is mijn mening.

  3. ajaxisheelgoed

    Wrm weer een jong talent koop een rechtsbuiten van minimaal 25 jaar oud Marc is echt dom

  4. Remco-Ajax-Nijmegen

    Opzich wel grappig dat ze hem de ‘Nigeriaanse Cristiano Ronaldo’ noemen, maar hij weinig goals maakt. Ronaldo scoort juist zonder stoppen.

Comments are closed.