Goed nieuws voor Ajax: Serero niet geselecteerd voor selectie Afrika-Cup

1007serero1

Een meevaller voor Ajax in het nieuwe jaar. Thulani Serero is niet geselecteerd voor de selectie van Zuid-Afrika dat zal deelnemen aan de Afrika-Cup. De middenvelder zat wel in de voorselectie  maar  is uiteindelijk toch afgevallen bij bondscoach Mashaba. Serero zal nu gewoon de voorbereiding op de tweede seizoenshelft kunnen meemaken en hoeft hierdoor de wedstrijden tegen FC Groningen, feyenoord, Vitesse, AZ en Go Ahead Eagles niet te missen.

Bondscoach Mashaba heeft lang moeten twijfelen om tot deze beslissing te komen maar laat weten dat hij op dit moment betere spelers heeft voor de positie van Serero. Voor Frank de Boer zal de afwijzing als muziek in de oren klinken. De trainer liet namelijk weten het zeer jammer te vinden om Serero te moeten missen in de eerste wedstrijden in de tweede seizoenshelft.

Bron: Twitter

Related posts

30 Comments

  1. afcahenkie

    ontzettend goed nieuws voor ajax maar hoe kan het dat hij niet is opgeroepen hij misschien wel de beste zuid afrikaanse speler. na pienaar misschien

  2. rekel23

    Ontzettend sneu voor Serero. Andere kant is het goed voor Ajax, komen genoeg belangrijke wedstrijden aan en gaan we hem hard nodig hebben.

    1. AFCA my World

      B Parker (ex Twente), D Keet,A Ngcongca,A Jali,D Furman en T Rantie, dit zijn er 6 wil je er nog meer? Ik ben van Joodse afkomst uit Zuid-Afrika en volg ze nog op de voet!

        1. AFCA my World

          Nee klopt,er zit zelfs een doelman bij,maar ik vind hun beter als serero, maar aan het eind van dit seizoen zal,hij minstens even goed of misschien zelfs beter zijn,vind het ook helemaal niet erg dat hij niet geselecteerd is op het moment kunnen wij van hem genieten !

  3. Sewena13

    Hahaha wie is er beter dan?
    Of gaat het om het fysieke aspect?
    Of speelwijze kan natuurlijk ook…

  4. Vakje129

    zuid Afrika gaat dan zo ie zo de cup niet zonder Serero,maar dat doet ons geen deugt als Ajax maar kampioen wordt.

  5. JCruijff

    Serero is gewoon een modale speler. Niks bijzonders. Zegt wel iets over het nivo van de huidige selectie. Allemaal voorgeprogrammeerd. Haast niemand die nog over bijzondere kwaliteiten bezit. We zitten nog steeds opgescheept met de erfenis van de zooi van voor de fluwelen revolutie. Kan niet wachten op de doorbraak van enkele A1 spelers. Krijgen we eindelijk het oude Ajax weer te zien en dat wordt genieten.

  6. ferike

    Zo zie je maar: Serero komt niet aan voetballen toe in de Afrika-cup. Kan je nagaan hoe goed ze zijn. Voor Ajax is dat mooi nieuws hoor 🙂

  7. ollie90

    Word wakker mensen, er zit hier iets achter! Ajax heeft waarschijnlijk een deal gesloten. Hoe kan serero nou niet geselecteerd zijn hahaha hij zou zelfs meegaan met Nl elftal.

    1. pietprecies

      Dat vermoed ik ook want hoewel dat land sowieso nergens gaat komen, serero is echt wel een van de betere en al zouden er betere spelers zijn op zijn positie, dan nog moet je hem minimaal als wissel meenemen. Ja of die bondscoach begrijpt er niks van wat ook wel logisch is

Comments are closed.