Denswil mag transfervrij vertrekken maar niet naar feyenoord of psv

1125denswil

Stefano Denswil mag deze winter transfervrij vertrekken bij Ajax, zo heeft Marc Overmars laten weten. Als reden geeft Overmars op dat Denswil niet in staat is geweest om Niklas Moisander uit het elftal te spelen en dat de vastlopende onderhandelingen over zijn contract hem ook niet goed hebben gedaan.

‘Voor Stefano is schijnbaar geen toekomst meer weggelegd bij Ajax’,  aldus zaakwaarnemer Winnie Haatrecht. Echter zit er wel een kanttekening bij de transfervrije status. De manier waarop Haatrecht afgelopen zomer Kenneth Vermeer onder heeft gebracht bij feyenoord zal niet weer gebeuren. Denswil mag deze winter transfervrij vertrekken bij Ajax, maar niet naar feyenoord of psv.

Bron: De Telegraaf

Related posts

34 Comments

  1. Michielafca

    Maar als Denswil transfervrij mag vertrekken en Moisander vertrekt ook op zeker in de zomer. Dan wordt er dus sowieso een andere verdediger gekocht?

      1. Michielafca

        Ja klopt niet in de winter. Maar wel in de zomer. Dus dan heeft Ajax nog een halfjaar een verdediger en daarna zijn er 2 weg. Denswil en Moisander en Denswil misschien al in de winter. Moisander verlengt zijn contract niet, ook al krijgt die een aanbieding.

        1. Misterajax

          Ja daar zit wat in, maar dan denk ik dat ze pas in de zomer naar een nieuwe verdediger gaan kijken, hoop een ervaren, vechtende verdediger!

          1. Sazzz

            misschien is die nu nog niet goed genoeg, maar ze hebben nu een halfjaar de tijd om die klaar te stomen

  2. aliajax

    Maar als hij aan t eind van het seizoen gratis naar 010 gaat, is dat natuurlijk niet te voorkomen
    Rotterdamse kabel ! Lekker hoor

    1. Sazzz

      maar als Denswil wil spelen zal ie nu al moeten gaan. daarnaast heeft Feyenoord hun defensie wel rond

  3. Kar

    Juiste beslissing. Denswil heeft genoeg kwaliteiten om moisander op termijn op te volgen, maar zijn gedrag re: contractonderhandelingen en loyaliteit naar ajax toe mag niet beloond worden. Er zijn nu twee kampen binnen ajax, degene die met ajax op termijn echt iets willen bereiken (veltman, klaassen, el ghazi) en diegene die alleen uit zijn op eigen roem (denswil, kishna). Om het team bij elkaar te houden moet ajax laten zien dat kamp 1 beloond wordt en gedrag van kamp 2 bestraft.

  4. heesch@ajax

    Ik zou lekker naar een mooie club gaan…. Met stoelverwarming in de dug-out o en denswil ik weet niet of je nog in het ( mooie) Nederlandse elftal wil spelen maar dan zou ik ook goed nadenken over je volgende stap. Tot ziens

    1. ajaxisheelgoed

      Nee jbajax wesley hoedt is fcking slecht ga dan eerder voor een ervaren type bijvoorbeeld een type Sergio ramos

  5. Sazzz

    eigen schuld. grote mond, maar geen prestaties. wat dat betreft zou hij ook niet bij Feyenoord passen. hij vind zichzelf geweldig, maar verprutst elke kans die hij krijgt door arrogant spel. plus dat hij ook nog eens moeilijk doet over bijtekenen…

  6. Marcie

    Sneu voor die jongen. Iets te grote schoenen aangetrokken.
    Alweer een slachtoffer van hebzuchtige zaakwaarnemers.

    Ik wil dan ook zeggen hou de deuren gesloten voor figuren als Haatrecht en Raiola. Ze hebben misschien leuke spelers in hun stal maar brengen alleen maar ellende binnen onze mooie club.

Comments are closed.