Van Gaal lovend: ‘Ik wilde Klaassen selecteren voor het WK’

1221excelsior-ajax_klaassen

Davy Klaassen miste het WK afgelopen zomer omdat hij fysiek op was aan het eind van het seizoen. Dat was ook de reden dat bondscoach Louis van Gaal besloot om Klaassen niet te selecteren voor Oranje.

‘Zoals Davy nu bij Ajax speelt zo zag ik hem in het begin van het seizoen ook en dat was een reden om hem te selecteren. Dat aan het eind van het seizoen de pijp leeg was bij hem heeft mij doen besluiten om hem niet op te nemen in de selectie want hij liep op zijn tandvlees. Dat Davy nu weer de vorm te pakken heeft is mooi om te zien en tevens een reden om hem opnieuw te selecteren’.

Bron: NOS

Related posts

10 Comments

 1. bob-p

  Ik weet zeker dat klaassen zich voor het wk helemaal had opgeladen en alles had gegeven. Hij zou zeker een meerwaarde geweest zijn!

  1. S4ndrr

   Ben bang dat als hij mee was geweest, hij een blessure had op gelopen. Davy zijn oranje jaren komen nog wel! 100% zeker!

 2. TimoAJAX

  Eerlijk is eerlijk en Louis heeft wel een beetje gelijk. wie ging hij vervangen op het wk, na een fantastich maar slopend eerste seizoen te hebben gedraaid? De puf was op en voor Ajax is het waarschijnlijk goes geweest dat hij zijn rust heeft genomen.
  Klaassen’s tijd bij Oranje komt vanzelf wel als hij zijn huidige trend weet door te behouden en door te zetten!

Comments are closed.