Maduro: ‘Ben en blijf een fan van Ajax, kans dat ik ooit terugkeer is er altijd’

hedwiges_maduro

Hedwiges Maduro speelt vanaf begin januari 2014 bij PAOK Saloniki. Na mislukte avonturen in Spanje bij Valencia en Sevilla wilde de voormalig Ajacied gewoon weer lekker voetballen’. Maduro geniet in Griekenland, maar zijn liefde voor Ajax zal nooit vergaan. Maduro was aan het begin van dit seizoen bij Ajax in beeld als mogelijke opvolger voor de naar Manchester United vertrokken Daley Blind. Uiteindelijk koos Ajax voor Zimling.

Volgens Maduro denkt hij af en toe aan een terugkeer op de Nederlandse velden. “Maar er zal eerst een club concreet moeten worden voordat ik erover na ga denken”, aldus Maduro in gesprek met Ajax Showtime. Wat nou als Ajax concreet wordt, zou Maduro dan een terugkeer overwegen? “Dat is moeilijk te zeggen in het voetbal, maar ik ben en blijf een fan van Ajax. De kans dat ik er ooit terugkeer is er altijd. Ik ben opgegroeid bij Ajax en ik weet hoe er gespeeld moet worden. Dat verleer je nooit.”

Related posts

17 Comments

  1. Velibor

   Ja oke maar als ie al rijpt rijpt ie voor een andere club dus een ouwe lul erbij zoals poulsen vorig seizoen vind ik niet verkeerd

 1. Misterajax

  Ik denk dat hij welkom is, heb hem niet echt gevolgd dus weet zijn ontwikkelingen niet echt maar in zijn tijd bij ajax vond ik hem altijd wel een goede speler, denk dat we hem wel goed kunnen gebruiken voor ervaring en de vechtlust

 2. pietprecies

  Ik vond maduro altijd een slap washandje eerlijk gezegd, natuurlijk probeert hij een deur open te houden door te zeggen dat hij weet en niet verleerd is hoe Ajax speelt maar dat was jaaaaren geleden en Ajax speelt inmiddels alweer anders onder FdB. Zowel bij Valencia als Sevilla was het niks en dit is nou typisch zo n voorbeeld van zelf overschatting, allemaal van die gastjes die eigenlijk het niveau van Ajax net (niet) aankonden maar desondanks dachten het wel bij een topclub te gaan maken. Van mij hoeft hij echt niet terug te komen, die kan het huidige niveau van Ajax echt niet aan en gaat alleen maar talenten die beter zijn dan hem in de weg lopen.

 3. KBouter

  AUB zeg..Maduro, met alle respect,maar laat dan Riedewald ervaring opdoen.

  Maar ik snap het wel, Maduro past natuurlijk perfect in ons systeem, balletje terug en balletje breed.

 4. Bolle Ron

  Ik denk niet dat Ajax op hem zit te wachten want hij heeft het nergens waar kunnen maken.

Comments are closed.