‘Ik ga sowieso niet ergens naartoe om op de bank te zitten’.

1911sinkgraven

Daley Sinkgraven maakt zich op voor een spannende maand januari. De afgelopen maanden is Sinkgraven veelvuldig in verband gebracht met een vertrek bij SC Heerenveen en lijkt Ajax de belangrijkste gegadigde om het talent vast te leggen in de komende winterse transferperiode.

‘Ik heb geen uitgestippeld plan al is het voor mij wel duidelijk dat ik nog te jong ben voor de stap naar het buitenland. Ik wil sowieso ergens naartoe waar ik kan spelen en niet op de bank zit. Ik zie het wel en dan moet ik mijn keuzes gaan maken. Dat kan van alles zijn. Ik heb geen enkel idee nu’. Frank de Boer is overigens wel duidelijk geweest en ziet de komst van Sinkgraven zeker zitten, zodat de speler alvast kan wennen aan het spel en de omgeving in Amsterdam.

Bron: Goal.com

Related posts

26 Comments

   1. SPHAFCA

    Waar wil je hem zetten dan? Op de plek van Klaassen? Dat is de beste speler van de Eredivisie.. Schone ook 3x beter op het middenveld dan Sinkgraven, op 6 kan die niet.

 1. Misterajax

  Waarom koopt Ajax hem nu niet maar zetten ze in zijn contract dat die nog een jaartje bij Heerenveen kan blijven spelen, krijgt hij speelminuten, Heerenveen kan van hem blijven genieten en hij wordt alleen maar beter wat later weer gunstig is voor Ajax.

  1. AFCA my World

   Een half jaartje extra zou prima zijn,en dan aansluiten van de zomer in de voorbereiding!

 2. Misterajax

  Met hem win je zo’n wedstrijd ook niet. Wanneer gaan mensen nou eens inzien dat je die spelers die het nu ‘leuk’ doen in de Eredivisie geen aanwinst zijn voor dit Ajax. Je hebt een ervaren man nodig die het team stuurt, altijd zijn mannetje staat en vooral altijd vol in de duels gaat. Het zijn (bijna) allemaal verwende watjes die het duel niet meer aangaan! Koop een echte versterking, anders vrees ik het ergste voor de rest van dit seizoen. Ik zeg dit al jaren want het spel is om van te janken, altijd de balletjes terug, verschrikkelijk!

 3. gerrykoos

  ik denk dat hij niet echt een toegevoegde waarde is in het huidige Ajax, dus ik zou zeggen laat hem in Heerenveen. En als hij meent de arrogantie te kunnen hebben dat meneer niet komt om op de bank te ziiten….?
  Hij zal toch eerst een periode van aanassing moeten hebben dus om hem dan meteen in de basis te zetten, en ten koste van wie? Nee niet doen.

 4. Mooi

  Ik zou echt niet weten hoe goed hij nu is en als nu echt meerwaarde heeft op dit moment en wat moet hij kosten ?

 5. AFCA my World

  Je kunt hem best halen,maar er moet in de verdediging een echte Vechter Bijter Beest en Leider bijkomen,dat roep ik ook al een hele tijd,dat hebben we nodig,ook om de achterstand die we langzamerhand krijgen niet te groot te laten worden!

 6. AFCA my World

  Zou ook graag een hoop overbodige spelers opgeruimd zien worden,een Duarte Sigi Moisander Sana Denswil,Zimling is gehuurd stuur die ook maar terug en schuif wat jeugd door!

 7. ferike

  Welkom. Hij kan zich goed ontwikkelen bij Ajax. Of hij op de bank komt te zitten, of niet, is afhankelijk van hemzelf. Als je goed genoeg bent, zet Frank je niet op de bank.

 8. ElSalvador

  “zodat de speler alvast kan wennen aan het spel en de omgeving in Amsterdam” dat betekent dus een jaartje jupiler league en/of de bank

 9. Bolle Ron

  Blijf dan maar in Heerenveen want bij de Boer zal je ook vaak op de bank zitten of in jong Ajax meespelen.

 10. jacq64

  Zoals misterajax en anderen al roepen: we barsten zelf van het talent, maar wat we missen is een leider, liefst centraal achterin of mid-mid. Dat kan een Klaassen wel worden maar dat moet je simpelweg ouder voor worden. Ik hoopte even dat Zimling dat kon worden, maar blijkbaar niet. Dus die moeten we halen.

Comments are closed.