Gerucht: ‘Juventus wil Denswil naar Turijn halen’

1125denswil

Juventus is op weg om Stefano Denswil over te nemen van Ajax, zo meldt althans de Italiaanse geruchtensite Calciomercato.com. De Oude Dame zou bezig zijn om de defensie te herstructureren en Denswil zou in het plaatje passen. Dat de verdediger zijn aflopende contract nog niet heeft verlengd zou een extra gunstige bijkomstigheid zijn voor de Italianen.

Denswil heeft meermaals aangegeven dat hij zijn handtekening nog niet onder een lange verbintenis heeft gezet, vanwege onduidelijkheid over zijn toekomstperspectief bij Ajax. De verdediger heeft Niklas Moisander als grootste concurrent voor zijn positie, maar de Fin vertrekt zo goed als zeker naar een nieuwe club en heeft om die reden aangegeven niet bij te willen tekenen bij Ajax.

Bron: AjaxShowtime

Related posts

29 Comments

  1. AFCA my World

   Nee hoor gratis mag ook,geen kwaliteit en mentaliteit,er lopen betere bij de jeugd rond,Tete bijvoorbeeld!

 1. thijsAJAX1

  op basis waarvan willen ze hem overnemen? alleen omdat hij een aflopemd contract heeft? dan ken ik er nog wel paar pfff

  1. ELJAX

   Geen haat, meer realisme, op basis van wat we tot nu toe van Denswil gezien hebben! Tete doorschuiven idd

 2. Sewena13

  Van mij mag Denswil blijven weinig gespeeld in het eerste en het toch laten zien als die erin komt (Vitesse knvb beker)

 3. AFC98

  Ik vind dat denswil nog niet echt de kans heeft gehad om zich te bewijzen, maar als hij zelf ook weg wilt, ruilen met pogba is ook prima… 🙂

 4. JCruijff

  Denswil is echt een typische speler uit de tijd van voor de fluwelen revolutie. Hij heeft de basis regels niet geleerd. Dat wil dus zeggen hij voetbalt niet met zijn verstand maar met zijn benen. Heeft altijd zonder enige druk gespeeld in een elftal dat altijd sterker was dan de tegenstander. Ajax zal verder moeten doorselecteren met spelers uit het 2e, de B1 en de A1. Daar lopen de parels van ons. Indien Denswil echt goed was, zou hij al veel langer en op veel jongere leeftijd basis speler zijn. Dat is hij niet dus Ajax heeft zelf ook weing vertrouwen in hem. Stefano succes verder.

 5. Velibor

  Ik gun hem dat best wel maar snap het niet wat Juve met hem moet ,ik bedoel zo’n wereldspeler is het toch ook weer niet?

 6. fjonkman

  Hebben ze Denswill überhaupt al eens zien voetballen dan??? Die jongen is nog làng niet klaar voor zo’n club.. Als hij al ooit op zo’n niveau zal komen.. Heeft nog heel veel groei te realiseren..

Comments are closed.