Van der Sar: ‘De Boer kent iedere speler, vanaf de pupillen tot aan de juniorenteams’

1121deboer

Edwin van der Sar is zeer tevreden met de manier waarop bij Ajax wordt omgegaan met talenten. Van jeugdtrainers tot directie tot hoofdcoach Frank de Boer. Momenteel is de doelstelling om zoveel mogelijk talenten de kans te geven om goed door te stromen en een kans te geven in het eerste elftal.

‘Frank is altijd te vinden op de Toekomst en kijkt zowel bij de pupillen als bij de junioren en kent hierdoor vrijwel alle spelers. Dat is belangrijk voor een hoofdtrainer van Ajax want met de ingeslagen weg richten wij ons op de toekomst. Je ziet nu ook weer dat Frank enkele talenten een kans gaat geven op het trainingskamp in Qatar. Dat is niet alleen een teken dat hij ze kent maar tevens een bevestiging dat de staf  al bezig is met volgend seizoen’.

‘Het is een feit dat de eerste elftallen jonger zijn geworden omdat spelers vroeg worden weggekocht. Sommigen lossen dat op met aankopen, anderen houden vertrouwen in de eigen opleiding’, besluit de directeur marketing van Ajax.

Bron: De Telegraaf

 

 

Related posts

8 Comments

  1. Ajacied407

    Dit is een goede zaak! Maar toch blijft het alleen bij leuk en aardig. Die talenten die nu de kans krijgen breken door in Ajax 1 en worden direct weggekocht, waardoor het ons centen oplevert en Marc ze in de portemonnee bewaart. Ajax wil toch hogerop? Koop dan minimaal 2/3 echte versterkingen en geen aankopen zoals Zimling en Viergever.

    1. AFCA my World

      En verkoop er eens een hoop,Duarte,Zimling,Sana,Moisander, Sigi en Denswil bijvoorbeeld zijn totaal overbodig en blokkeren de jongeren!

Comments are closed.