Wederom advies aan Odegaard: ‘Iedereen wil naar Real Madrid, maar hij past perfect bij Ajax’

0812MartinOdegaard

Hij blijft totdat hij een keuze gemaakt heeft onderwerp van speculaties en geruchten: De net zestien jaar geworden Ödegaard heeft al tal van clubs bezocht. Hij trainde mee bij Liverpool en Bayern München en er kwamen al berichten naar buiten dat hij bij beide clubs zou gaan tekenen maar zover kwam het nog steeds niet. Diverse scouts, spelers en oud-spelers waaronder Marcus Rosenberg en Stefan Pettersson gaven Noors supertalent Martin Odegaard al het advies om uit de vele Europese topclubs die hem in willen lijven te kiezen voor Ajax. Aan dat rijtje wijze adviezen kan er weer eentje toegevoegd worden: Kamer Qaka kon op zijn veertiende naar Ajax, maar wees dat aanbod af. Qaka bleef in zijn vaderland Noorwegen. De middenvelder is nu negentien jaar, clubloos nadat zijn contract bij het bescheiden Hönefoss BK niet werd verlengd en heeft er dan ook nog altijd spijt van dat hij niet voor Ajax heeft gekozen. Hij waarschuwt Ödegaard niet dezelfde fout te maken.

“Ödegaard is het grootste talent van Noorwegen aller tijden. Hij ontwikkelt zich stormachtig in de Tippeligaen en speelt alsof hij al tien jaar meedoet. Mijn advies aan hem zou zijn om hard te blijven trainen, goed naar zijn ouders te luisteren en de juiste club te kiezen. Iedereen wil naar Real Madrid, maar als ik in zijn schoenen stond, was ik naar Ajax gegaan. Hij past daar perfect”, aldus Qaka in gesprek met het Noorse VT.

Ajax heeft bij monde van Frank de Boer laten weten ook serieuze interesse te hebben. Wim Jonk ging op huisbezoek in Noorwegen. Het is de bedoeling dat het toptalent in januari een paar dagen mee gaat trainen bij Ajax.

Zie HIER al onze eerdere berichtgeving rondom

Related posts

14 Comments

 1. Remco-Ajax-Nijmegen

  Laat hem inderdaad ook maar een keer bij Ajax meetrainen (gewoon mee met het eerste elftal). Dan kan hij ons niveau inschatten, weet hij ook hoe hier bij Ajax wordt getraind en hoe alles hier gaat. Odegaard is een groot talent en Ajax zal er alles aan moeten doen om hem aan te trekkken.

  1. marvinww

   ik heb tog het gevoel dat hij niet voor ajax zal kiezen maar voor een club als bayern ik wil hem wel vanuit zichzelf horen hoe hij erover denkt hoop heel erg dat hij naar ajax komt en ik hoop ook dat hij niet net zoals zivkovic maar weinig speeltijd in het eerste krijgt.

 2. stylo1984

  Ga lekker elkaar zitten corrigeren…. Maar die gast komt toch niet…. Iedere keer zelfde bullshit

 3. Velibor

  Eerlijk gezegd denk ik dattie meer leert op de training bij Real dan bij ons in de eredivisie tenminste ik bekeek hem laatst op YouTube en dat gastje is me al een partij verder dan onze spelers die volgend seizoen het een zogenaamd stapje hogerop willen zoeken , niet normaal

  1. AFCA my World

   Dat denk ik ook,maar misschien ziet in dat hij nog niet mee kan met de groten van Real! En toch voor een wat kleinere club kiest! Hopelijk wij ?

Comments are closed.