Anita sluit verhuur in winterstop niet uit

1226anita

Vurnon Anita kwam tweede kerstdag met Newcastle United in actie tegen het Manchester United van Louis van Gaal en stond sinds tijden weer eens in de basis in het met 3-1 verloren duel. Toch is de oud-Ajacied niet blij met zijn positie binnen de club en sluit hij een transfer of verhuur in de winterstop niet uit.

‘Als voetballer wil je altijd spelen en daarom was ik ook blij te horen dat ik tegen Manchester in de basis mocht beginnen. Ik werk keihard en ben er altijd als de trainer mij nodig heeft maar ik wil wel meer spelen’. Of Anita daarmee doelt op een transfer of eventuele verhuurperiode wilde hij niet echt toegeven. ‘Wie weet, we zullen het zien want in voetbal kan het soms raar lopen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

21 Comments

 1. Ruubruub

  Ik denk niet dat we hem per se nodig hebben met Serero op die positie met daarachter nog Riedewald (en evt Viergever of Zimling al ben ik daar niet zo kapot van). Als hij niet al te duur is zou je hem kunnen proberen op te halen maar hij moet niet de jeugdontwikkeling in de weg staan.

  1. Ruubruub

   Met het oog op ver komen in de Europa League zou ik het trouwens zeker geen slecht idee vinden bedenk ik me net, in de Eredivisie weet ik niet of we hem nodig zouden hebben.

  2. creutz1977

   denk dat ajax een gat in de lucht moet springen mocht hij het ook maar overwegen.. Al vergeten wat voor sterke speler Anita was voor ajax?.. en jeugd in de weg staan? jeugd is prima maar een eerste elftal kan onmogelijk alleen op jeugd draaien.. wil je een beetje meetellen dan is ervaring en sturing onmisbaar

   1. Ruubruub

    Ben ik met je eens maar als hij wordt verhuurd zal hij tot het einde van het seizoen hier spelen dus qua Champions League zal hij niks spelen. En in de Eredivisie denk ik dat we zonder hem kunnen (en beter een goede centrale verdediger laten tekenen). Met het oog op Europa League zou hij een goede aanwinst zijn zoals ik zei in mijn 2e reactie.

 2. PvL020

  Ik snap nooit zo goed waarom we altijd de oude spelers terug willen. Ok ene kant wel maar realiteit is dat ze echt nooit komen en het stagneert alleen maar ons eigen talent. Zij weten dat als geen ander omdat ze zelf ook ooit dat talent zijn geweest. Beetje zinloos bericht dit.

  1. Henk

   Deze site brengt nieuws rondom onze club. Dat een oud-Ajacied ontevreden is momenteel is dus gewoon nieuws en de suggestie dat Ajax hem moet huren staat nergens vermeld in het bericht.

   1. rik2

    Die had zich vrij gekocht bij zijn oude club voor 3 miljoen euro, kwam bij Ajax om Ajax te helpen en om zichzelf weer in de belangstelling te gooien. Nam dus een bewust risico (financieel) en wij mogen hem juist dankbaar zijn!

  2. rik2

   Keek vanmorgen op YouTube het kampioenselftal van 2011. Het viel op dat daar kerels liepen, nu lopen er jongetjes

 3. Jari1995

  Heb respect voor je, maar je had ook kunnen bedenken om niet zo snel bij Ajax weg te gaan. Nu wil je eventueel terug keren op huurbasis om jezelf weer in de kijker te spelen? Helaas maar dat is naar mij idee te laat.

  1. KBouter

   Jari1995 ik snap dat begrijpend lezen moeilijk voor je is, vooral als het in het duidelijk Nederlands geschreven staat.

   Vertel mij eens even dan waar het staat dat hij eventueel terug wil keren bij Ajax?

   Vertel….

 4. hammer5681

  Half jaar huren zou niet slecht zijn zeker om dat Serero minimaal 5 wedstrijden weg is naar Afrika cup

 5. Ajaciednmr1

  Iemand die bij newcastle op de bank zit, moeten wij die willen hebben..? Begeijp me niet verkeerd, ik vind anita top, maar we willen toch veel beter zijn dat dit soort clubs..?

 6. Velibor

  Ik wel,gewoon voor het geld,niet meer en niet minder want het zijn gewoon profs en misschien ook wel terecht

 7. rik2

  Serero zijn we een tijd kwijt ivm de africacup. Als Anita en Maduro zo openlijk solliciteren zou je wel gek zijn om ze niet te huren voor een jaar of zo

Comments are closed.