Ronald de Boer: ‘Frank blijft geloven in Veltman’

1221excelsior-ajax_veltman1

Joël Veltman speelt momenteel niet zijn beste wedstrijden voor Ajax en dat is ook Ronald de Boer opgevallen. De centrale verdediger oogt onzeker en maakt veel fouten. Toch weet Ronald dat zijn broer gelooft in de kwaliteiten van Veltman.

‘Als je het spel van Joël bekijkt dan is het soms Ajax-onwaardig. Toch weet ik dat Frank heel gecharmeerd is van hem en dat het ook wel goed gaat komen. Je zag het ook bij Eriksen en Vermeer en uiteindelijk zijn die er ook goed uitgekomen. De kritiek is niet mals maar daar kan Joël alleen maar sterker van worden. Ik weet zeker dat Frank in hem blijft geloven en zeker omdat hij ook niet breed zit met centrale verdedigers. Maar tevreden is Frank natuurlijk niet over de afgelopen tijd’

Bron: Fox Sports

Related posts

20 Comments

  1. marvinww

   elke voetballer heeft weleens zijn minderen tijden die nu waarschijnlijk voor veltman komt dus om niet meer in hem te geloven is wel een beetje te overdreven!

   1. Dinandd1994

    Vakantie komt op juiste moment voor veel spelers. Tijd om zich te herpakken, en heel sterk de winterstop uit te komen

 1. AFCA my World

  Ronald hou nu eens op met praten over en voor je broer,dat kan hij echt zelf wel en heeft hij jou niet voor nodig,sukkel!

   1. AFCA my World

    Ik vind het niet overdreven,meeliften op het succes van je broer vind ik respectloos en niet kunnen als je zelf veel minder presteert!

  1. paulyd

   hij praat niet voor zijn broer hij zei bij alles wat hij zei ik denk en niet frank denkt. SUKKEL!!!!!!

 2. JackattackAfca

  Logisch dat hij z’n broer verdedigd en Veltman heeft ook een hele goede periode gekend. Noem mij maar een betere voor deze positie. Denswil faalt en viergever is ook geen toppertje. De winterstop komt net op tijd, kopjes weer leeg en de 2e helft van de competitie staan ze er weer.

  1. Remco-Ajax-Nijmegen

   Van der Hoorn, jeeft tenminste de lengte en kracht mee. Daar wordt de spits van de tegenstander echt wel banger van. Anders kan je altijd nog geld uitgeven voor een betere op die positie. Ben zelf niet echt fan van Veltman als laatste man, hij is veel te zwak voor die positie en kan niet goed verdedigen (vind ik). Voetballend vind ik hem wel oke, misschien een keer proberen op ‘6’ als Serero weg is naar Afrika?

 3. ajaxpers

  Fdb laat weer zien dat hij een wereldtrainer is en niet iemand die vanuit onderbuik denkt. Je speler afvallen in een mindere periode doe je niet als trainer, wel als je je eigen straatje wilt schoonvegen maar Fdb is altijd een KEREL.

  1. AjaxFederer

   Dat zei iedereen ook bij Blind, die mocht ook blijven staan en ik denk dat niemand daar spijt van heeft

 4. Vakje129

  Helaas moet ik melden dat er bij Veltman weinig diepgang in zijn spel zit 95% van zijn ballen gaan terug naar de centrale verdediger, waardoor het spelbeeld er niet beter van wordt en er geen verrassing in het spel komt, hopelijk gaat hij het inzien als er een speler om de bal vraagt hij deze dan ook aanspeelt en dat zal zijn vertrouwen op krikken .Amsterdamse bluf

  1. AFCA my World

   Dit is veel te kort door de bocht,hij heeft een mindere periode,is ook logisch voor zo’n jonge speler maar hij komt er zeker sterker uit,geef het even de tijd en straks staan we weer te juichen voor hem!

 5. Green

  Gun die jonge een beetje tijd/vertrouwen en die speelt je ook de sterren van de hemel, heeft ook genoeg goeie dingen laten zien, die zijn er dus…….. Aan de slechte werken.

Comments are closed.