Van der Meyde: ‘Voetballen in deze periode was niks voor mij’

Andy van der Meyde speelde na zijn periode bij Ajax nog voor Inter Milaan en Everton. Bij laatstgenoemde club kon Andy maar niet wennen aan het spelen tijdens de feestdagen, wat in Engeland een vast ritueel is. Van der Meyde had dan ook moeite genoeg om zich in te houden tijdens de feestdagen.

‘Het ergste waren de wedstrijden op nieuwjaarsdag want dan mocht je niets drinken en moest je fit zijn. Toch kreeg ik op een gegeven moment wel door dat ik toch niet zou spelen en dan ging ik op oudejaarsavond gewoon lekker drinken en kwam ik s’morgens met een kater op de club. Uit fatsoen vroeg ik dan of er nog spelers geblesseerd of ziek waren maar dat was nooit het geval. Ach ja, op het laatst reisde ik meestal gewoon mee als ‘accessoire’, gewoon omdat ik gezellig was en goed in de groep lag hahaha’.

Bron: Metro

Related posts

13 Comments

  1. Escorpion

   Ach, een Ronaldo was ie nooit geworden en hij heeft tijdens zijn carrière optimaal geleefd. Waren er maar meer van dit soort types die boven de eenheidsworsten uitstaken. Zlatan komt aardig in de buurt.

 1. ricardoafca410apd

  hij kan het nog steeds hoor als Ajax nou zal vragen kom spelen met ons dan winnen we de de twee mooiste cup s competitie en Europa lauge

  1. -THE BULLDOG-

   Volgens mij zit jij al dronken te wachten op oudjaarsdag 😉
   Want dit is natuurlijk grote onzin.
   Vd Meyde kan niet meer mee. (20 kg te zwaar, 0 conditie en veel te oud).

 2. Velibor

  Éénvan de laatste der Mohikanen haha überhaupt in het profvoetbal want het zijn tegenwoordig allemaal dappere dodo’s maar ja het is natuurlijk het verschil tussen presteren en lopen ouwehoeren:))

Comments are closed.