Milik herhaalt: ‘Het liefst blijf ik een paar jaar bij Ajax’

arek_milik

Arek Milik herhaalt nog maar eens wat hij het liefst wil de komende jaren en dat is geen terugkeer naar Bayer Leverkusen maar een langer verblijf bij Ajax. De Pool heeft het uitstekend naar zijn zin in Amsterdam en voelt er weinig voor om weer te verhuizen.

‘Ik woon nu een half jaar samen met mijn vriendin in Amsterdam en dat bevalt prima al moeten we nog steeds aan bepaalde dingen wennen. Eigenlijk hebben wij geen zin om dit iedere keer mee te maken dus wat mij betreft zit ik hier nog wel een tijdje. Ajax is een prachtige club en speelt elk jaar om de landstitel en maken kans op deelname aan de Champions League. Eigenlijk ben ik een bevoorrecht mens want wie krijgt er nu elke dag aanwijzingen van Dennis Bergkamp’, aldus Milik tegenover Elf Voetbal Magazine.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

32 Comments

  1. marvinww

   dit is dus een echte ajacied die zich niet laat verlijden door andere clubs maar ze hart acher na gaat en niet voor het geld wil gaan spelers zoals eto o die we bijna hadden wachtte nog tot andere cluns die een beter salaris aanboden en ging voor het geld maar wat milik betreft ik hoop dat hij nog een aantal jaartjes bij de mooiste club van de wereld komt voetballen.

   1. TiGer

    En wat als hij zwaar geblesseerd raakt en nooit meer kan voetballen. Ajax wacht gelukkig gewoon af

  1. marvinww

   vakje129 jij moet je ook schamen je schrijft ajaxied het is gwn ajacied elke echte ajacied weet dat je het zo schrijft…..schaam je

   1. Floris Stempel

    jij moet je schamen. Zelfs Sjakie Swart schrijft Ajaxied. Kan allebei gap, effe normaal doen.

   2. ajax10

    @marvinww; dan moet jij je nog meer schamen omdat jij niet eens goed kan lezen (& of schrijven? )!!! Hij schrijft nl. ajaxcied, wat ik persoonlijk wel tof vind (!!) lol, en dus niet ajaxied, wat zelfs Mr.AJAX himself schrijft, dusseh; waar ligt jouw probleem? ??

 1. wikr

  Niet alleen een slim en doelgericht iemand (met persoonlijkheid) binnen de lijnen maar hij zegt ook nog verstandige dingen buiten de lijnen. Dit hoor ik zovele malen liever dan die gastjes die na 1 goede westrijd met hun zaakwaarnemer bij Marc komen zeuren. Een meerjarencontract voor Milik, ja dat Wilik (mooi he).

 2. Iceman

  Kom op Marc schiet nou eens op koop die gast hij kost maar 2,5 miljoen volgens alle berichten kom op man

  1. Daviid

   Wat dacht je ervan dat hij geen eigendom is van Ajax en Marco moet wachten tot de transferperiode open gaat? Geloof mij, alles is waarschijnlijk al zo goed als geregeld…alleen nog wachten tot het daadwerkelijk kan.

 3. ajacied078

  ze hebben toch eind van het seizoen optie tot koop voor 2.5 mil… waarom dqn haast maken… zo krijgt marc netto nog wat rente over die centen

  1. Iceman

   Ja inderdaad en dan kan hij van die rente volgend jaar weer een vette bonus op z’n rekening bij schrijven

  1. marvinww

   marc heeft het hele seizoen plus vorig seizoen al genoeg geld (milioenen) gehad en de centjes in ze broekzak gestoken en gewacht om spelers te kopen die nu nogsteeds niet gekomen zijn (op milik na maar die kostte maar 2,5 milioen) de dure spelers die worden niet geprobeert die te halen……kom op overmars je mag wel eens een keer je centjes uitgeven!!!??

   1. Moosie

    Kijk marvin als jij zo een echte ajacied bent dan had je ook wel effe de moeite kunnen nemen om te weten dat de door jou zo bekritiseerde Marc Overmars ook een echte Ajacied allang voor ons Ajax een optie tot koop heeft bedongen voor de som van 2,5 miljoen.Dan had je ook geweten dat de technische staf al heeft aangegeven dat van die optie gebruikt gaat worden gemaakt.gewoon effe wat moeite doen en je weet het allemaal.dan hoef je ook niet dom over Marc te lullen iemand die alles heeft gewonnen met Ajax wat er te winnen valt.Dat zijn echte Ajacieden.een beetje respect zou dan niet misstaan,beetje popi jopi lullen kan iedereen niet waar?

    1. AFCA my World

     Ik zou toch een echte goede verdediger (beest vechter leider) willen hebben,die heeft Marc nog niet gevonden voor weinig centjes,als echte Ajacied die dat toch ook moet zien mag hij wel wat meer centjes uitgeven,we hebben zo’n vent nodig in Nederland en Europa!

     1. Moosie

      Nou ik denk dat je wel de hele tijd kan gaan lopen jammeren om meer geld uitgeven,maar dat heeft alleen zin als het iemand is die ook daadwerkelijk iets toegevoegd.En dat mandaat heeft Overmars.Zolang je geen verdediger vindt die voor Ajax wil voetballen motten we helemaal niets.En Overmars is een onderdeel van de staf die heeft niet het alleenrecht op de kas.En juist al die popi’s doen alsof dat wel het geval is.Er wordt toch niet voor jan lul een beleid ingezet.Als ik dan namen als bottquin enzo voorbij zie komen word ik niet goed wat een gelul of die Van dijk ook zo’n fabeltje.Op het moment dat de staf iets ziet wordt daar echt wel naar gehandeld en als supporter sta je achter je club en ga je niet dom zitten mee te lullen met mongolen als v d gijp en derksen.
      Eerst werd volgens al die anaalisten pisvee kampioen alleen vorig jaar zouden wij het worden en dit jaar is het weer het zelfde liedje pisvee dit pisvee dat.Of dat Suarez het niet zou redden in Liverpool hij deed maar wat rot toch op.Maar marvin en jij in zekere mate ook schijnen dat niet te begrijpen.

     2. AFCA my World

      Er word door mij niet meegelult,het feit is dat er altijd wel naar middenvelders en voorhoede spelers word gekeken maar een echte leider in de verdediging zie we niet,van de Hoorn is nog te jong en viergever kan het ook niet brengen,ik ben er niet voor om het geld over de balk te gooien maar een x wat meer investeren zie ik wel uitbetaald worden,en wat dacht je ervan om een hoop overbodige spelers te verkopen er lopen er veel te veel rond die nix toevoegen, Moisander Sigi Duarte Sana Denswil zijn er maar een paar! En er daar maar 1 voor terugkopen is toch niet teveel gevraagd?

    2. marvinww

     moosie ik heb het hier niet over milik ik heb het over andere spelers die voor wat meer geld gehaald mogen worden en wat meer kwalliteit hebben.

     1. Moosie

      Marvin het is heel simpel de gehele technische staf is altijd bezig met de verbetering van ons Ajax.En al die mensen die menen te moeten roepen dat we maar effe miljoenen moeten uitgeven omdat we dan 30 % meer kans hebben om de finale van CL te halen zijn niet goed bezig.Wat heb je er aan als je de finale dan ook niet haalt en de club er dan net zo voor staat als pisvee niets toch.Heb vertrouwen in onze staf en in het beleid van Johan dat is namelijk de manier bewezen om de finale te halen en te winnen.

     2. marvinww

      ik heb helemaal niks over CL gezegt ik weet niet hoe je daarbij komt maar het is tog gewoon normaal dat we ook een keer een speler willen die gewoon scoort, iemand die doelgericht is

  1. Moosie

   Wat is Millik dan Marvin? Een koekenbakker? En nu dus wel een spits wat is het nou een spits een verdediger of een middenvelder want nou ontken je steeds maar je veranderd ook van mening als een blad aan een boom wees eens duidelijk moet niet te moeilijk zijn

 4. Jeroen2305

  Milik effe kopen en kijken of je leuke spelers van grotere clubs kan huren zoals el Haddadi

 5. Gero77

  Supporter herhaalt: ‘Het liefst blijft Milik een paar jaar bij Ajax’

  Wie brengt Marc een grote rode strik? Kan ie Milik inpakken en aan frank cadeau doen…

Comments are closed.