Transferkans Domingo naar Ajax niet erg groot

2312haashim_domingo

Doordat de huidige club van Haashim Domingo tegenwerkt, is de kans klein dat de middenvelder van Cape Town naar Amsterdam verhuist. De relatie tussen Ajax en Ajax Cape Town heeft betere tijden gekend.

Zaakwaarnemer Rob Moore weet Ajax Showtime te vertellen dat Haashim afgelopen zomer een proefperiode in Amsterdam afgelegd heeft en dat Ajax hem een contract aanbood. Cape Town vroeg een transfersom van zes ton en Domingo spande een rechtszaak aan die hij in zijn voordeel besliste. Veel heeft Haashim nog niet aan zijn transfervrije status want Ajax Cape Town werkt op alle fronten een transfer tegen. “De realiteit zou moeten zijn dat Domingo nu overal kan tekenen, maar er zijn nog wat grote misstanden met Ajax Cape Town. De club werkt ontzettend tegen. Ik ben er nu erg onzeker van of het nog wel van een stap naar Ajax gaat komen voor Domingo. De situatie is onwerkelijk” aldus Moore.

Bron: Soccernews

Related posts

10 Comments

  1. AFCA my World

    Jammer van jullie kijk maar eens op YouTube, is best een goede speler, misschien een idee om er maar weer gewoon cape town van te maken!

  2. gerrykoos

    heb je al jaren geld,tijd en energie in zo’n club gestoken en dan is dit nu je dank, gelijk opheffen dat samenwerkingsverband.

Comments are closed.