Swart: ‘Als Suurbier zo’n bal gaf stond hij maandag tegen MVV 2 te ballen’

Sjaak Swart was afgelopen donderdag ook aanwezig in de Arena en het deed Mister Ajax zeer aan de ogen wat de Ajacieden op de mat wisten te leggen. Swart is dan ook zeer teleurgesteld en kritisch over de wedstrijd.

‘Het is natuurlijk een feit dat we voor joker stonden op donderdag en daar ben ik nog doodziek van. Sommige mensen hoorde ik praten over een off-day, nou dat dacht ik niet. Dit heeft puur met instelling te maken. Ik heb geen een Ajacied een overtreding zien maken laat staan een schot op goal. Veltman verloor twee simpele duels waaruit Vitesse wist te scoren. Weet je wat Rinus Michels vroeger deed als Wim Suurbier zo’n breedtepass gaf waaruit de tegenstander scoorde. Dan werd hij meteen gewisseld en speelde hij op maandagavond tegen MVV2. Ik had van Frank verwacht dat hij dat ook bij Veltman zou doen’, aldus Swart tegenover het AD.

Bron: AD

 

Related posts

17 Comments

 1. JCruijff

  Precies Sjakie heeft helemaal gelijk. Het wordt deze overbetaalde en ongeinspireerde dr Dre en iPhone generatie die meer aandacht lijkt te hebben voor hun uiterlijk veel te gemakkelijk gemaakt. 30 jaar geleden zou je verrot zijn gescholden door je trainer en je medespelers en direct zijn gewisseld.

  1. fafieanie

   ja sjaak klopt helemaal ik begrijp ook niet als een speler als moissander begint te lullen over ik weet niet of ik blijf bla bla bla terwijl het zo belangrijk is om met zijn allen te denken aan samen de wedstrijden met leuk voetbal werklust en vooral als 1 team te presteren. Nee hij voetbalt zeer matig wil naar een club waar hij nog veel tekort aan werklust heeft laat staan qua voetbalvermogen want hij denkt teveek maar kan weinig. dus moissander door jouw gepraat neem je jonge spelers mee door negatieve gelul naar een lager niveau. tewijl deze spelers in opmars zijn ha ha opmars goh overmars kun jij deze matige voetballer waar hij een scala aan overschatting heeft kunnen vertellen dat hij een gevaar is wat betreft qua spel en motivatie naar andere toe? en zet een elftal op de been in een klasse waar spelers die uitlatingen doen waar je totaal niet mee bezig zou moeten zijn terwijl de competitie nog niet eens voor de helft van het seizoen is voor spelers die zichzelf zoooo goed vinden? laat ze een opstel maken in een noodschool op de toekomst met als zin.ik moet beter mijn best doen!!!!!!! ik mag geen rare dingen zeggen en ik zal het niet over een andere club beginnen waar ik toch op de bank kom. met grt moisander.

  2. fafieanie

   ik wil hierbij aan iedereen die een ajax hart draagt een stem uit te brengen op deze site om sjaak een plek te geven naast bergkamp als mentalcoach.

 2. jood84

  ze hebben een paar goede schoppen onder hun hol nodig. maar tegenwoordig worden ze gepampert.. we hebben al jaren geen goede nederlandse verdedigers gehad!! hoe komt dat?? ze zijn te soft en hebben geen karakter meer. als mijn mannetje me voorbij kwam dan moest ik hem desnoods een rotschop geven. tegenwoordig geven ze je liever zelf de bal.!! het moet niet gekker worden

 3. hansjmn

  Sjaak het toont aan dat je nog altijd bezeten bent van voetbal zoals het gespeeld moet worden. Wat is het toch met dat jonge spul verdienen goud geld en willen daar niet voor vechten! Dat rondspelen met steeds maar pasje terug en breed en weer terug levert niet op. Geen inspiratie geen plezier en het gevolg is dat je 75 % balbezit hebt, 2 fouten breed en 2 doelpunten tegen! AANVALLEN moet je onophoudelijk en meer scoren dan de tegen partij!
  Dat kan Feyenoord en PSV dit jaar veel beter! Zo laf blijven spelen is volgend jaar geen Europa !!

  1. rik2

   Dat is juist het probleem: spelers horen op de bank maar bij Ajax hebben ze liever geld op de bank

 4. hetje

  Ik vind wel dat het allemaal een beetje gemakzuchtig is.er is niemand die na de zoveelste fout de andere een keer de waarheid vertelt. als het fout gaat hoef je niet altijd te klappen je ook wel duidelijk maken dat het een kut bal was.
  Zo houd je je.mede spelers bij de les.iets meer pit zou soms wel lekker zijn.

 5. JCruijff

  En dan hoor Ik Veltman zeggen:” ja het was niet goed maar daar had het hele elftal last van. Tegen Excelsior gaan we er 300% voor”. Neen je moet zeggen: “idd Ik heb als een juffie verdedigd en wil die bal niet naar voren spelen, omdat ik bang ben dat Ik een foutieve pass geef. Dit moet van de technische staf. Zij willen dat Ik er altijd voetballend uit kom. Balbezit is heilig. Ik wil best die bal het stadion uitrossen of de lange bal spelen, maar dat mag Ik niet. Daarom spelen we de bal ook zo vaak breed en naar achter op eigen helft in een tempo die mijn Oma van 75 nog zou volhouden. Ik houd er ook niet van om slidings te maken en verdedigend te koppen. want dat doet soms een beetje pijn. Daarom ga Ik ook geen duels aan. Ik vind voetbal best wel leuk hoor, daarom speel Ik wel zoveel mogelijk Playstation FIFA 4, krijg Ik ook geen vies broekje van “.

 6. Velibor

  Haha geweldige opmerkingen maar helaas voor de heren krijg je zelfs op PS4 een vuil broekje na een sliding:))

Comments are closed.