Selectie ongewijzigd voor uitduel met Excelsior

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de uitwedstrijd met Excelsior van aanstaande zondag. De ploeg is ongewijzigd ten opzichte van de verloren bekerwedstrijd tegen Vitesse van afgelopen donderdag. Excelsior – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Selectie Ajax voor uitduel met Excelsior:

Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Niklas Moisander
Mike van der Hoorn
Davy Klaassen
Ricardo Kishna
Jairo Riedewald
Lucas Andersen
Arek Milik
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Jasper Cillessen
Stefano Denswil
Thulani Serero
Nick Viergever
Ruben Ligeon
Richairo Zivkovic
Diederik Boer

Bron: Ajax.nl

Related posts

9 Comments

 1. AFCA my World

  Jammer om een signaal af te geven had hij beter,Moisander en Denswil uit de selectie gelaten en Tete en Bazoer meegenomen, Veltman kan het wel maar is uit vorm!

 2. Mooi

  Als van de wedstrijd van donderdag tegen Vitesse het kwartje niet is gevallen bij de heren spelers is het erg gesteld met hun instelling .

  1. fafieanie

   zoals vele zeggen niet achterom kijken maar vooruit,
   ik hoop dat de heren kunnen begrijpen ook al zijn ze 19 20 of 30 jaar dat er iedere wedstrijd geen 100 maar 200% inzet qua werklust en voetbal aanzien ip de mat kunnen leggen nu word er alweer in de media gesproken over voordeel qua kunstgras en t veld is kleiner jongens laat je niet gek maken exelsior is 010 dus jullie zullen ervoor moeten knokken dus geen smoezen verzinnen maar de 3 punten mee naar AMSTERDAM !!!!!!! zoals het hoort dat zijn jullie verplicht naar diegene die jullie hebben teleurgesteld de afgel. oh oja niet meer achterom kijken……….

 3. pietprecies

  Excelsior is helemaal geen makkelijke ploeg om tegen te spelen en ze zijn messcherp, dat was Ajax totaal niet laatste keer dus ik hoop dat ze er vol op klappen maar beter dan een magere 1-2 winst gaat het niet worden ben ik bang en puntverlies is niet ondenkbaar. Er lopen momenteel vooral achterin teveel gasten rond met een stront mentaliteit, moisander moet je niet meer meenemen, veltman op de bank en die schele Vd hoorn nooit meer meenemen, dan maar denswil en tete/bazoer ofzo..

Comments are closed.