De Boer: ‘Maakt mij geen kloten uit hoe ze het doen, als ze het maar doen’

1218ajax-vitesse1

Agressie, passie en inzet dat is wat Frank de Boer miste bij zijn elftal donderdagavond tegen Vitesse en daar kan de trainer slecht tegen. Vooral dat er drie spelers, die de kar moeten trekken, door het ijs zakten maakte De Boer woedend.

‘Als je even niet in de wedstrijd zit dan kan dat gebeuren. Echter dan toon je wel inzet en passie om die vorm zo snel mogelijk terug te krijgen. Als je in het eerste van Ajax speelt dan laat je jezelf niet piepelen en desnoods laat je een speler van Vitesse maar door de lucht vliegen. Ik zeg niet dat je direct een rode kaart moet pakken maar wel dat je probeert om de wedstrijd te kantelen en inzet toont. Hoe ze dat doen maakt me geen kloten uit als ze het maar doen. Passie, inzet en agressie moet je altijd tonen’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

 1. Gert Ajax

  Duidelijke taal van Frank daar hou ik van af en toe moet je er gewoon een doodschop geven!

  1. antonajax

   Pfff dan hoor je wat mij betreft niet op het veld thuis. En dan zijn er nog mensen die ‘liken’ ook
   Onbegrijpelijk

   1. Fvanr

    Gert Ajax, je bent een looser en allen die jou liken!! Je lijkt die steward van Vitesse afgelopen donderdag die zelf meedeed te provoceren.

 2. creutz1977

  kijk hier word ik nou vrolijk van.. dat ze kunnen voetballen geloof ik meteen..maar mis spelers die inzet en ballen tonen ( met vaak uitzondering van SERERO en DAVY).. ook de verdediging vind ik om te janken.. doe mij maar van dr Hoorn ipv Veltman dan staat er tenminste een boom van een vent in.. die andere zijn mij een tikkeltje te arrogant ( muv Ricardo die is wel goed bezig) als zij al geen ballen kunnen tonen..

  1. Lollo21

   Als van der hoorn iets fout doet zit iedereen te zeuren dat veltman daar moet staan en als veltman slecht speelt moet van der hoorn er staan dit slaat nergens op

   1. Remco-Ajax-Nijmegen

    Slaat idd nergens op, gewoon Moisander verkopen en een andere sterke verdediger met body voor hem halen, en van der Hoorn erin voor Veltman. Dan heb je nog wat echte kracht en lwngte achterin waar de tegenstander bang van wordt.

 3. AFCA my World

  Kijk dat is wat we willen horen en zien,niet bang om een fout te maken,het gras opvreten en vechten, voetbal is toch net Oorlog!!!

 4. Gero77

  Dvd’s van Materazzi en Stam laten zien hoe je een aanvaller opvreet….smakelijk eten heren……

 5. Bolle Ron

  Daar ligt nou net het probleem bij die gasten,het zijn geen kerels en bikkelen staat niet in hun woordenboek.

 6. Green

  Hij heeft gelijk maar praat over het team en niet persee hun 3, ookal zijn hun de kar trekkers wil niet zeggen dat de kar dan altijd volgt..

 7. Mooi

  Frank de Boer moet in grijpen met het achter uit voetballen en terug spelen mag en kan niet bij Ajax we worden een open boek voor de tegen partij

Comments are closed.