De Boer wil Sigthorsson niet kwijt in winterstop: ‘Zivkovic er nog niet klaar voor’

sigthorsson

Als het aan Frank de Boer ligt dan blijft Kolbeinn Sigthorsson tot het einde van het seizoen bij Ajax. ‘Ideaal zou zijn als hij van de zomer wordt verkocht,’ aldus De Boer in het Algemeen Dagblad. ‘Nu is zijn opvolger Zivkovic er nog niet klaar voor.’ Sigthorsson verlengde onlangs zijn contract bij Ajax tot de zomer van 2016.

De IJslander zit momenteel in de lappenmand met een enkelblessure en komt dit kalenderjaar niet meer in actie. Zijn oorspronkelijke verbintenis liep na dit seizoen af. Sigthórsson staat sinds de zomer van 2011 op de loonlijst bij Ajax. De IJslander speelde tot dusverre in totaal 98 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax waarin hij 33 keer scoorde.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

19 Comments

  1. S4ndrr

   zivko is nog vrij licht.. Sigthorsson is ouder, sterker en weerbaarder. Ik begrijp Frank wel. Milik heeft een concurent nodig en daarbij; als Milik geblesseerd raakt blijft álleen zivko over..

   1. ollie90

    Helemaal met je eens! Ik zie zo een jongen als zivkovic ook snel geblesseerd raken en dan zit maar met een spits.

 1. toon61

  Waarom koop je zo,n speler dan ,bij groningen deed hij het anders zeer goed ,wat een beleid daar bij ons clupke ,koop iemand die er meteen inkan ,en niet dat gezeik allemaal .

 2. toon61

  Die houtere klaas kan toch helemaal niks ,en dan nog langer vast leggen ook nog ,koop een nieuwe spits ,en een nieuwe verdediging ,want die is ook niks .

 3. ricardoafca410apd

  sneijder terug halen van der vaart die andere pik in Berlijn mee nemen en Foster halen

 4. Toppertje

  Begrijp niet dat als FdB roept dat Zivkovic er nog niet klaar voor is hele volksstammen hem dat naroepen. Waarom is Zivkovic er niet klaar voor? Los daarvan begrijp ik het risico van blessures maar laten we alsjeblieft niet Sig daarvoor houden.

Comments are closed.