Fischer kampt met terugslag

viktor_fischer

Viktor Fischer  revalideert al maanden van een ernstige hamstringblessure maar is op de goede weg terug. De Deen deed de laatste weken steeds meer oefeningen en een rentree na de winterstop ligt in het verschiet. Toch kreeg Fischer vandaag te maken met een terugslag en was dus ook niet op het trainingsveld te vinden.

‘Viktor heeft nu te maken met een terugslag maar dat is ook niet zo vreemd’, volgens Frank de Boer. ‘Als je er lang uit bent geweest dan kun je op een gegeven moment een reactie verwachten hoe voorzichtig je ook bent. Wij zien het nog steeds positief in maar hij moet dit nu even verwerken’. Fischer viel vorig jaar tijdens de wedstrijd tegen AZ uit en is sindsdien bezig met revalideren.

Bron: Ajax.nl

Related posts

17 Comments

 1. Mooi

  Viktor er is maar een ding belangrijk forceer niks want dan wachten we nog wat langer op je rangeerterrein

  1. Ajaciednmr1

   Waar slaat dat nu weer op?!? Viktor is top! Goede mentaliteit en niet onbelangrijk kan super voetballen. En al zou je t geen goede speler vinden, dit gun je niemand, zelfs spelers als siggy gun je geen blessure

 2. ELJAX

  Sorry, ben ik de enige die liever Kishna en El Ghazi heeft op de flanken en niet meer op Fischer zit te wachten?

   1. Velibor

    Nou dan laat Fisher zometeen maar fijn wachten op die terugslag dan want vind die twee toch wel heel aardig ballen met zen beiden en zou het sowieso raar vinden als ze plaats zou moeten maken voor iemand die ruim een jaar niet fatsoenlijk gespeeld heeft en trouwens als ik Kishna was zou ik wel een iets actievere houding in het veld laten zien want het oogt allemaal bijzonder lui tenminste zo komt ie op mij over:)

  1. fjonkman

   Ik denk dat Fischer wel degelijk van meerwaarde zal blijken te zijn Eljax. El Ghazi en zeker Kishna gaan ook een mindere periode krijgen, plus je ziet wel vaker dat spelers na zo’n lange periode van blessureleed heel sterk zijn geworden. Remember Heitinga nog? 😉

Comments are closed.