Spaan: ‘Moisander niet meer opstellen en aanvoerdersband naar Klaassen’

moisander1

Henk Spaan haalt in zijn column in Het Parool keihard uit naar Niklas Moisander. Volgens Spaan dient de Fin zo snel mogelijk plaats te nemen op de bank en de aanvoerdersband te overhandigen aan Davy Klaassen.

‘Moisander had tegen laagvlieger FC Utrecht volgens mij een snipperdag genomen. Als je ziet hoeveel passes er verkeerd aankwamen dan is dat zeer zorgelijk. Volgens mij hanteert Ajax de handelswijze dat wanneer een speler zijn contract niet wil verlengen hij dan plaats mag nemen op de reservebank. Ik vraag me dan ook af waarom Frank de Boer hem nog opstelt. Bij Ajax is er momenteel maar één speler die aanspraak maakt op de aanvoerdersband en dat is Davy Klaassen. Hij is met zijn werklust en kwaliteit de echte leider in het huidige Ajax’.

Bron: Het Parool

Related posts

18 Comments

 1. pascal2809

  ik ben het hier wel mee eens . moisander zegt eerst dat hij wil vertrekken en daarna zegt hij dat hij weer wil blijven en het feit dat hij veel fout doet de laatste tijd en dan heb ik het niet alleen over utrecht.Overigens vind ik klaassen een echte leider die telkens voorop gaat in de strijd.

 2. Sazzz

  allereerst heeft hij volgens mij geen aanbieding gekregen. dat is toch anders dan wanneer hijzelf niet wil bijtekenen. Ajax is degene die wil verkopen en dat zal dan ook de reden zijn dat ie nog speelt

 3. kluivert

  Niet dat ik fan van hem ben, maar wie vervangt hem dan? Zal viergever worden denk ik of evt denswil, dan sta ik ook niet te juichen….

 4. Fvanr

  Beste Henk Spaan, dat wat jij met jouw verstand meent te zeggen was bij ons allang duidelijk dus zo baanbrekend en nieuw is jou uithaal naar de genoemde speler niet. Wij halen toch ook niet uit naar jou ondanks dat het feit je lang niet meer bent wat je was.

 5. Holly

  Als je iemand quote moet je het wel goed doen, het verhaal over snipperdag in Het Parool slaat op Schöne en niet op Moisander. Overigens mee eens, Niklas speelt al tijden zeer matig, zie dan liever Riedewald of Denwil.

 6. AFCA my World

  Denswil is niet goed genoeg voor Ajax,hij heeft misschien de kwaliteiten maar niet de mentaliteit van een profvoetballer,is lui en arrogant en daardoor niet geschikt voor ons Ajax,snel laten vertrekken dus!

 7. Toppertje

  Eens. Als we een echte winnaarsmentaliteit willen dan moet je speler die dat het meeste heeft, en ook nog eens de beste voetballer is, aanvoerder maken.

Comments are closed.