De Boer en Milik tevreden over loting tegen Legia Warschau

1214ajax-utrecht_deboer

Frank de Boer is tevreden over de loting van de Europa League waarin Ajax het gaat opnemen tegen Legia Warschau uit Polen en dat is volgens De Boer een opsteker gezien de grote namen in pot 1.

‘Hiermee wil ik Legia niks tekort doen maar we hadden veel zwaarder kunnen loten met ploegen als Napoli, Dynamo Moskou of  Zenit Sint Petersburg’. Ook Ajax-spits Arek Milik kan goed leven met de loting. ‘Het is altijd leuk om in je eigen land een Europees duel te spelen. Ik ben erg blij met deze loting’. Ajax speelt op donderdag 19 februari eerst in de eigen Arena. Een week later is de return in een leeg stadion in Warschau.

Bron: Ajax.nl

Related posts

7 Comments

  1. tomik17

    Het zal toch niet weer eh? Zon club waarbij zelfs feyenoord zal denken die pakken we wel ff.. we weten.hoe t afliep vorige jaren toen we de tegenstanders ook hadden onderschat, maar ik.heb vertrouwen in dit team! Frankie stuur zimling lekker terug naar Duitsland en laat van der hoorn maar lekker zn wedstrijdjes in jong ajax spelen en verder mag kolbeinn ook vertrekken, het liefst z.s.a.m. Frank kijk nou is naar spelers el gazhi en kishna daar kom je toch voor naar het stadion en kijk is naar die goalgetter van een milik die we in huis hebben.gehaald en dan heb ik nog niet gesproken over dat middenveld dat oh zo lekker speelt, Jongens Wij zijn ajax Wij zijn de beste alleen onderschat ze niet, succes boys!

  2. AFCA my World

    Het lijkt me dat we een van de iets mindere clubs hebben geloot,moeten idd ze niet onderschatten maar met het materiaal wat we hebben moet het te doen zijn! Pisvee en eyenoord lijken het een stuk zwaarder te krijgen!

Comments are closed.