Ziggo: ‘Meer woorden dan daden’

ziggo_ajax

Ziggo als sponsor van Ajax zorgde nogal voor veel ophef en vooral bij 010-supporters en andere voetbalfans kwam de reactie dat zij het abonnement direct zouden opzeggen. Het bleek allemaal storm in een glas water volgens Ziggo-woordvoerder Gradus Vos.

‘Wij hebben in totaal 39 afmeldingen ontvangen en dat valt gewoon binnen de marge die we gewend zijn met 2,7 miljoen huishoudens die we bedienen. Blijkbaar hechten veel supporters meer waarde aan woorden dan aan daden. Er was inderdaad veel commotie met name op social media maar dat heeft uiteindelijk niet geresulteerd in het aantal opzeggingen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

19 Comments

  1. hansjmn

   En hoeveel mensen kopen er nu geen Opel meer of een Philips apparaat???
   Dus waar hebben we het over! Laten we blij zijn dat er sponsoren zijn die voetbal clubs steunen!

 1. Veltman

  Niet echt verstandig van Ziggo om met deze uitspraak nog even zout in de wonden te gooien van de Feyenoord-supporters…
  …maar wel grappig… 😀

  1. suske

   weet niet of je de reclame van de hartstichting van opel kent??? dat hoor je 6x per dag we hebben hart voor fshit???

 2. Levenslang4Ajax

  Beste redaktie: you win. Er mogen hier spelers volledig met de grond gelijk gemaakt worden. Er mogen hier spelers beschimpt en vervloekt worden maar als je een geintje uithaalt met kale en kokkie door ze o.a. Hepie en hepie te noemen worden de reacties verwijderd. Chapeau, klasse. Wees gerust, ik kom onder geen enkele andere naam terug. Gedag.

  1. Henk

   Dat bepaalde personen hier spelers met de grond gelijk maken geeft wel het niveau van hen aan. Kinderachtige of uitlokkende reacties worden hier verwijderd, we zijn tenslotte geen kleine kinderen, althans de meesten niet. Een mening geven, prima, maar onderbouw hem dan ook eens en als je alleen maar onzin kunt typen of mensen proberen te kleineren of uit de tent te lokken dan zit je hier verkeerd. Duidelijk of???

Comments are closed.