Klaassen: ‘Nu is elke kans een doelpunt’

1206ajax-willem2_klaassen2

Davy Klaassen heeft in de laatste zes wedstrijden vijf keer gescoord en daar is de middenvelder meer dan tevreden over. Een verklaring heeft Klaassen niet voor zijn plotselinge scoringsdrift.

‘In het begin van het seizoen kreeg ik misschien meer kansen maar gingen er niet veel in. Hoe dat kan weet ik niet want uiteindelijk  sta ik de laatste wedstrijden meer controlerend op het middenveld maar scoor ik ze nu ineens wel. Ik train er ook niet apart op maar het is wel zo dat als ik eenmaal op gang ben ik er ook vol voor ga, dat was in de jeugd al zo’, aldus Davy Klaassen die tegen APOEL ook weer een doelpunt wist mee te pikken.

Bron: De Telegraaf

Related posts

8 Comments

  1. JackattackAfca

    Heerlijke voetballer, fantastische balgevoel en een winnaarsmentaliteit. Kunnen velen (jeugd)spelers een voorbeeld aan nemen!

  2. rickert

    ik geniet elke week weer van deze jongen, veel lijken toch te vergeten waarom ze als klein jochie begonnen zijn met voetballen, bij hem zie ik gewoon dat hij geniet van het voetballen, en verder is hij technisch ook een lust voor het oog, levenslang contracteren die gozer!

Comments are closed.