Column: ‘Verdedigen kun je leren’

1007serero1

Elk seizoen heeft Frank de Boer ze wel: spelers die hij omvormt tot een individueel succes. Aan het begin dansen de vraagtekens in de ogen van de aanhang, maar na een paar weken knikken de koppies instemmend. Daley Blind, bijvoorbeeld. Hij werd verguisd als rechtsback, geaccepteerd aan de linkerkant van de verdediging en geadoreerd als nummer zes.

Als vleugelverdediger was hij niet van het Ajax-niveau, als verdedigende middenvelder verdiende hij een transfer naar Manchester United. Daarna begon de zoektocht naar zijn vervanger: Nick Viergever werd gehaald, maar Niki Zimling moest de redder in nood worden. Een aankoop wiens invloed, afgezien van één goed optreden in de Champions League………………………..

Lees verder op: WijzijnAjaxAmsterdam.nl

Related posts

11 Comments

  1. Timajaxfan

   Dit is niet het volledige column, daarin staat namelijk wel degelijk iets over hoe goed serero geworden is…

   1. Mooi

    Ja ik heb hen nu gelezen en dat is zo als het is zo speler wordt enkel maar beter moeten we zuinig op zijn en langer vast leggen want dat soort spelers missen we wel

 1. gerrykoos

  heerlijk strijdvaardig, karaktervol vechtertje. Deze jongen heeft gevochten voor een basisplaats en die is meer dan verdiend, ik vind het een bijzonder flegmatiek en cool mannetje die voor niemand terugdeinst. TOP!!

 2. Fvanr

  Ik heb Daley Blind never nooit verguisd. Altijd vertrouwen in hem gehad. Ok hij had soms een minder moment maar meer goede!! Het zijn de mensen die met alle winden meewaaien die hem toen en nu andere spelers verguizen. Maar als ze dan doorbreken zijn het opeens toppers. Populisten noem je deze.

   1. Mooi

    Ik moet nog wat toe voegen want het ging even niet goed we hebben zoveel mooie en goede spelers maar serero is echt nodig

  1. AFCA my World

   Ik heb ook altijd vertrouwen in Daley gehad,en niet in Serero en ja hij doet het nu goed,maar kan hij het niveau vasthouden? Heb ook vertrouwen in van de Hoorn en Andersen,hoop dat Zimling Sana Duarte Sigi Moisander en aub ook die arrogante en luie Denswil snel vertrekken,dan komt er weer ruimte voor onze talenten!

Comments are closed.