Alflen: ‘Ajax wint met 5-0 en 4-0, dan ben je niet vermoeid’

ajax-utrecht

Aankomende zondag is Ajax in Amsterdam gastheer van FC Utrecht. Robby Alflen, coach van de ploeg, weet dat er daardoor iets gaat leven binnen de spelersgroep. “Maar voor mij is Ajax-uit niet anders dan de andere 33 competitiewedstrijden”, aldus de oud-Ajacied op de website van Utrecht.

Alflen weet dat zijn ploeg in Amsterdam de underdog zal zijn. ‘Ze vinden steeds vaker en gemakkelijker de voetballende oplossingen. Dat lieten ze ook weer in Europees verband zien, deze week. Of ze vermoeid zijn, door zo’n midweeks duel? Ach, als je met 5-0 van Willem II wint op zondag en op woensdag met 4-0 APOEL Nicosia verslaat, dan ben je niet vermoeid, hoor. Daar krijg je juist energie van”, meent Alflen. Utrecht staat op het momenteel op een tiende plaats in de Eredivisie.

Bron: FC Utrecht.nl

Related posts

11 Comments

   1. Mooi

    Uit winnen is ook wel eens prettig thuis moet geen probleem zijn anders wordt je niet voor de vijfde keer kampioen

  1. AFCA my World

   Klopt en nu weer op zondag op de meest waardeloze tijd die je kunt bedenken,zo zijn je directe concurrenten weer op de hoogte van je prestatie zodat ze zich daarop weer kunnen aanpassen,je reinste competitie vervalsing in het nadeel van Ajax natuurlijk,want Ajax mag niet weer kampioen worden!

 1. AFCAoostNL

  Mischien niet vermoeid, als ze er echt voor gaan en ze maar niet onderschatten! Wordt het 3-0

 2. Vakje129

  Ik kan jullie nu vertellen dat de uitwedstrijd tegen Utreg wel eens de Kampioenswedstrijd wordt

Comments are closed.