Kishna: ‘Bereiken Europa League finale mogelijk’

1210ajax-apoel_kishna

Na de uitschakeling in de Champions League gaat Ajax zich richten op de Europa League en als het aan Ricardo Kishna ligt dan bereikt Ajax de finale van dat toernooi.

‘We hebben het PSG aardig lastig gemaakt in Parijs en thuis tegen Barcelona hebben wij ook laten zien dat wij het grote clubs moeilijk kunnen maken. Ik denk zeker dat het halen van de finale in de Europa League mogelijk is. We hebben ook met elkaar uitgesproken dat we ver willen komen in dat toernooi, dat moet mogelijk zijn’.

Bron: Nu Sport

Related posts

15 Comments

 1. aliajax

  Zullen we eerst de volgende ronde proberen te overleven ?
  Wel paar mooie acties tegen Apoel, gisteren !

 2. JackattackAfca

  Zullen we maar gewoon eerst eens kijken wie we loten. Vorig jaar zouden we ook wel even winnen van red bull, maar ging toch net iets anders. Met de beentjes op de grond blijven staan graag!!

 3. afcabran

  Red Bull en Spartak Moskou uit misschien vergeten Kishna? Helaas waren dat dramatische wedstrijden.

 4. AFCA my World

  Je hebt gelijk,maar je mag het najagen,er zijn hele zware clubs bij,maar met geloof in eigen kunnen,wie weet wat er dan nog mogelijk is!

 5. Roughrolf

  Zoals het in de 2e helft ging, vol zelfvertrouwen en kunde, kan het idd heel leuk worden. Maar de 1e helft was het weer dat irritante breed- en terugtrekken, wordt je helemaal troosteloos van – dat moet er nog uit en ze kunnen het hoor, kijk maar naar de 2e helft!!

 6. Velibor

  Bla bla,eerste helft loopt ie te kutten en 2e helft als ie denk ik door FdB op zen lazer gehad heeft speelt ie geweldig dus zou zeggen : doe nog maar ff fijn kalm an met je praatjes haha voor je het weet ga je op je muil!

Comments are closed.