Zivkovic: ‘Bij Ajax zijn er veel meer dingen die je moet beheersen’

ricardo_zivkovic

Richairo Zivkovic heeft een periode achter de rug waarin hij het nodige commentaar kreeg; de aanvaller werd weggestuurd bij het Nederlands elftal Onder-19 en zijn balverlies leverde Jong Ajax in de Jupiler League een beslissend tegendoelpunt op tegen koploper NEC. “Er is veel negatiefs over mij geschreven, maar de kritiek is overdreven. Ik trek me er niets van aan. Ik wil een betere spits worden. Bij Groningen moest ik gewoon scoren. Bij Ajax zijn er veel meer dingen die je moet beheersen: in de bal komen, de bal vasthouden, voor het doel komen, druk zetten. En dat gaat steeds beter”, aldus de spits in het Algemeen Dagblad. “

De pas achttienjarige Zivkovic zit vanavond bij de selectie van Ajax voor het afsluitende Champions League-duel met APOEL Nicosia en zou voor eigen publiek zijn Europese debuut kunnen maken.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

4 Comments

 1. Ruben410

  Hopelijk kan die gast eindelijk vanavond debuteren en lekker doelpunt scoren.
  Ik gun m t wel

 2. JCruijff

  Er niks van aantrekken? Zoiets moet je dus nooit zeggen. Je moet dit zeggen: “De critici hebben gelijk, ik ga mij als een prof opstellen want ik wil slagen bij de beste en mooiste club. Ik heb geleerd van mijn fouten, ga keihard trainen omdat ik om mij heen zie dat als je hard traint, je van Frank de Boer kansen krijgt. Ik ben nog jong en mag fouten maken. Dat is niet erg want van je fouten leer je. Ik ga ervoor en 2015 wordt mijn jaar”.

  1. gianni_ajax

   Hij heeft allang toegegeven dat hij fout zat, en Volgens mij bedoelt hij kritiek vanuit (social)media en niet de kritiek die ze hem vanuit Ajax geven. En Als hij dat inderdaad bedoelt vind ik het hartstikke goed dat hij niet naar kritiek luistert.

Comments are closed.