De Boer: ‘Cruijff mag schrijven wat hij wil, maar hij heeft niet altijd gelijk’

1125cruijff1

Johan Cruijff is wekelijks kritisch, ook richting Ajax, in zijn column in De Telegraaf. Frank de Boer zegt altijd benieuwd te zijn naar de mening van Cruijff, maar dat wilde niet zeggen dat hij het er ook altijd mee eens is. “Johan mag zeggen en schrijven wat hij wil. Alleen heeft hij niet altijd gelijk, soms ben ik het met hem oneens”, aludus De Boer in dezelfde ochtendkrant.

“Maandag had Cruijff gelijk dat we het tegen APOEL Nicosia moeilijk krijgen als we spelen zoals in de tweede helft tegen Willem II”, erkent De Boer. “In de rust heb ik gezegd dat we vol door moesten gaan en het ons niet kunnen veroorloven een stapje minder te doen. Toch was de tweede helft een stuk minder en niet zo sprankelend. Je moet het publiek 90 minuten lang willen vermaken. Als je een tegenstander kan afstraffen met 8-0 of 9-0 dan moet je het ook doen.”

Bron: De Telegraaf

Related posts

6 Comments

 1. Ajacied407

  Helemaal met Frank eens! Iedereen heeft een mening en die hoort gewoon gerespecteerd te worden. Zelf ben ik het vaak ook oneens met Johan Cruijff, ook al heeft hij inhoudelijk veel verstand van voetbal.

 2. Indojood

  Dat is alleen maar goed en gezond. Hierdoor ontstaat discussie en kan je elkaar challengen om de beste oplossing te vinden. We worden er niet beter van als iedereen het altijd met elkaar eens is en ja en amen zegt.

 3. hansjmn

  Absoluut gezond dat ze beide (Cruijff/deBoer) niet altijd eens zijn, zolang het belang van Ajax maar voorop gaat in het betoog!
  Ik ben het naast Cruijff ook niet altijd eens met de Boer!
  Maar beide hebben een echt Ajax hart en houden elkaar daardoor scherp!

 4. jacq64

  Ik las toch ook hier ergens dat Frank in de rust had gezegd ook alvast rekening te houden met Hapoel?

Comments are closed.