Raiola uit kritiek op De Boer: ‘Liggen de verhoudingen bij Ajax zo?’

1206ajax-willem2_kishna

Mino Raiola, zaakwaarnemer van Ricardo Kishna, heeft forse kritiek geuit aan het adres van Frank de Boer hoe die is omgegaan met het voorval met Ricardo Kishna. De buitenspeler vroeg een gesprek aan met Marc Overmars en eiste duidelijkheid over zijn positie binnen Ajax. Frank de Boer omschreef dit als ‘vrij bizar’.

‘Het is vreemd dat wanneer een speler een gesprek aan wil gaan met Overmars over zijn toekomst dat de trainer er dan niet bij is en dit achteraf ook nog eens vrij bizar noemt. Bepaalt De Boer bij Ajax wie er aan tafel schuift bij Overmars?. Het is vrij normaal dat wanneer een speler over zijn toekomst wil praten dat de zaakwaarnemer daarbij aanwezig is, en in het geval van Kishna heeft Overmars zelfs gevraagd of Ricardo ook bij het gesprek aanwezig kon zijn. Liggen de verhoudingen bij Ajax tegenwoordig zo?’

‘Frank de Boer is de laatste tijd toch al goed bezig om beter met de pers te communiceren dan met zijn eigen spelers. Hij moet niet vergeten dat de spelers het Ajax-belang vertegenwoordigen terwijl het communiceren wat De Boer in de pers doet in dit geval te maken heeft met eigen belang. Zo ga je niet met spelers om’, aldus Raiola tegenover VI.

Bron: VI

Related posts

45 Comments

  1. Valentino

   Inderdaad, die man ruikt alleen maar geld en het boeit hem niet dat de speler eronder leidt. Weg met die onruststoker. Tijd dat Kishna een makelaar krijgt die het belang van de speler voorop stelt.

 1. RonJ64

  Vette Klont, hou je muil en blijf lekker rottuh in Italie, klojo, met je nare gehandel..Parasiet, net een Kakkerlak

  1. nick-afca95

   Hoewel Raiola een klootzak van de bovenste plank is vind ik het niet zo netjes homo als scheldwoord te gebruiken. Ik ben er zelf geen maar ik vind zoiets dan ook weer niet nodig. Vind het zelfs behoorlijk beledigend voor de homo’s onder ons om Raiola er een te noemen 😉

 2. Mrpurmerend

  Raiola, lulletje boterletter heeft nog nooit in het belang gedacht van een van zijn clienten… Stuurt ze naar clubs waar hij de beste bonussen krijgt. Slappe zak kan beter eens in de spiegel kijken !!

 3. a.aardenburg

  Ongelovelijk dat er nog spelers zijn die hem nemen als zaak waarnemer. Slecht voor je eigen naam. Zegt waarschijnlijk genoeg over kishna….

 4. EvdB

  De verhoudingen liggen zo:
  Als je net met je volle verstand een contract tekent dan moet je voorlopig eerst presteren en later/verder in de toekomst maar eens over je toekomst praten.
  Dat had deze ‘zaakwaarnemer’ toch ook kunnen bedenken.

 5. RonJ64

  En niet vergeten dat zijn geldschieter kishna opgesteld wordt door Drank, had hij dat niet gedaan, had hij dan een basisplaats geeist?…namens jou zeker Gepofte KnoflookOlijf

 6. wikr

  Liever dat Raiola dit zegt dan iemand met een gezond verstand. Laat die rat maar lekker zeuren. Raiola zou verstandiger met ‘zijn’ spelers om moeten gaan en hen van zinvol advies moeten voorzien. Eén goeie pot in Ajax1 en dan denken klaar te zijn voor het buitenland. Laat hem dat eerst maar eens 2 volledige seizoenen achtereen doen, dan heeft hij recht van spreken.

 7. afca74

  leest de verhalen ook goed …NOT…haalt er uit wat ie tegen Frank kan gebruiken lekker oprotten met die riola .

 8. supporter uit limburg

  liggen die verhoudingrn zo dat meneer raviola er weer beter van wil worden en de speler hem helemaal niet interesseerd? laat kischna met rust en frank de boer ook zodat ze samen een leuk team kunnen opbouwen en rot op met je spaghettie kop jij bent een onruststoker hou daar eens mee op

 9. Indojood

  Misschien kan Raiola hem voor een schijntje ergens wegzetten bij Cremonese of zo want ik ben die Kishna nu al zat….

 10. Vakje129

  Die Raiola moeten ze van het complex verwijderen ,die is alleen maar om zijn eigen zakken gevuld te krijgen buiten het belang van de speler om. snap ook de spelers niet die deze vent als zaak waarnemer hebben,(Raiola Leave them kids alone)

  1. Marcie

   Precies die vette plofkop moeten ze nergens meer bij Ajax binnenlaten, niet op de toekomst en niet in de Arena (zelfs niet om te parkeren)

 11. Moosie

  Overal waar maffioli komt is rotzooi.Dus zo liggen de verhoudingen.Hij zorgt voor zijn eigen zijn eigen en dan als die zakken gevuld zijn zorgt hij voor zijn eigen.Het is een mannetje wat niet zou misstaan in een slechte remake van de gothfather je weet wel een van die dikke klootzakken die dan uiteindelijk zelfmoord plegen om niet hun gezin uitgemoord te laten worden al denk ik dat maffiole dan zijn gezin zou laten uitmoorden.Rot toch op kissie heeft net getekend en nu al klagen?Ga eerst eens een heel seizoen presteren haal de knockout van de CL wordt kampioen en dat met een onmisbare kissie nu is het mooie wedstrijden met slechte wedstrijden of hebben wij gewonnen in den haag en zijn wij door in de CL mafkees.

 12. AFCA my World

  Een onruststoker is het,maar laat hij Kishna maar transferen,dat zijn wij in ieder geval van dat probleem af,en zijn carrière is naar de klote,jammer maar helaas dat is dan eigen schuld,de zakken van Raiola gevuld en jij eindigt in de vergetelheid,maar dat is blijkbaar wat hij wil,prima zulke spelers kunnen we missen!

 13. Iceman

  Beste meneer riool rat de Boer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de prestatie’s van Ajax hij bepaald wie hij opstelt en wie hij op de bank zet want als het niet goed gaat wordt de Boer ontslagen en niet kishna of overmars dus KRUIP LEKKER IN JE RIOOL JIJ RAT DIE JE BENT jij bent alleen uit op geld

 14. Ajax1963

  Er is maar 1 voordeel met zo,n riool rat, je wordt als speler rijk maar komt never never nooit in de voetbal historie/boeken of tv meer voor. Stadion verbod voor die eikel

 15. Ed96

  Weg met die vetklep, nooit meer toe laten in de Arena! Ben hem spuug zat! Maakt al zijn spelers kapot, weg met die klootvioolrat!

 16. Velibor

  Enigste voordeel van hem is dat je al van tevoren weet dat ie niet te vertrouwen is en zen spelers dan waarschijnlijk ook niet meer dus je weet wat je binnenhaalt.

 17. Sjakie z

  Kishna word een grote jongen trap holle bolle Gijs bij je weg en ga eerst eens voor vaste basis plaats

 18. AFCAjwz

  Het enige wat uit jou smoel komt is spagetti met tomatensaus als je het uitkost op de wc omdat je niet dikker moet worden omdat je anders dood gaat! Muil houde gotgeak 😉

 19. PvL020

  Moet die Raiola zeggen. Spelers hebben Ajax belang behalve hij, denkt ook alleen maar aan Raiola. Wat een clown!!!

 20. Bolle Ron

  Wat verbeeld die varkenskop zic eigenlijk? Als er een is die niets om de spelers geeft maar alleen maar aan zijn eigenbelang denkt dan is het varkentje Riola wel,dus laat hem lekker zijn smoel houden.

Comments are closed.