Moisander: ‘Ik ga genieten van mijn laatste Champions League-duel voor Ajax’

moisander

Niklas Moisander hoopt woensdag op een mooie avond. Ajax speelt dan de laatste poule wedstrijd in de Champions League en moet minimaal gelijk spelen om te overwinteren in de Europa League. Moisander is van mening dat dit eigenlijk geen probleem mag zijn. De Fin heeft de ambitie om in januari (en anders in de zomer) te vertrekken en speelt tegen APOEL dus waarschijnlijk zijn laatste Champions League-duel voor Ajax. “Het wordt speciaal”, aldus Moisander in De Telegraaf. “Als aanvoerder van Ajax het veld betreden is een mooi gevoel en een mooi afscheid op dit niveau.”

Moisander zegt dat hij nog steeds kippenvel krijgt in de Champions League-duels van Ajax: “Met name omdat je aan het begin van je loopbaan nooit weet tot hoeveel wedstrijden in de Champions League je ooit zult reiken. Ik heb er tot nu toe heel erg van genoten en ga dat morgen ook doen in mijn laatste Champions League-duel voor Ajax”.

Bron: De Telegraaf

Related posts

12 Comments

 1. Sewena13

  Moisander zegt dat het geen probleem moet zijn om Apoel te verslaan…
  Dat had ik ook tegen red bull Salzburg…

 2. steddie eddie

  sterker nog het word je laatste cl wedstrijd ooit want geen club dat cl speelt gaat jou oppikken

 3. Gert Ajax

  Precies op zo hoog niveau zal je nooit meer strijden.Veel plezier met je strijd tegen degradatie!

 4. Veltman

  Ook al is het heel waarschijnlijk dat hij nooit meer CL zal gaan voetballen (ben ik met de meeste eens hier), zijn deze reacties respectloos en ook onterecht. Hij heeft helemaal geen aanbieding van Ajax gehad om te verlengen, dus wat moet hij anders…?

 5. Ed96

  weg met die Moisander komt handelings snelheid tekort voor de Champions League en hij laat al weken het Jupiler league niveau bij Ajax zien, bedant voor de goede wedstrijden Moisander, tijd voor een nieuwe stap in een nieuwe competitie.

  1. piet

   tof dat we er 2 van de zelfde klasse hebben achterin……mischien kan ie samen met Veltman vertrekken. ….

 6. Levenslang4Ajax

  Volgens velen is Sigi niets, Moisander waardeloos, Boilessen Ajax onwaardig, Veltman niet goed genoeg, van Rhijn middenmotor niveau en kan Andersen niet ballen. Dan zijn de resultaten dus helemaal niet slecht. Trots op de Boer en mijn cluppie dus.

  1. Levenslang4Ajax

   Oh ja, Serero is te klein, Sjeune uit vorm en Kishna liever lui dan moe. Met dat stelletje ongerelde onkundige voetballers hebben we PSG in een uit wedstrijd overklast. Ach ja ……..

Comments are closed.