Andersen: ‘Ik twijfelde of ik wel goed genoeg was voor Ajax’

1206ajax-willem2_andersen

Lucas Andersen twijfelde lang of hij wel de juiste speler was voor Ajax. De Deen leek maar niet door te breken en moest het vooral doen met wedstrijden in Jong Ajax. Achteraf gezien is de speler blij met de minuten in de Jupiler League die hem naar eigen zeggen sterker hebben gemaakt.

‘Ik twijfelde lang of ik wel de juiste speler was voor Ajax en vroeg mij telkens af of ik niet te vroeg naar Ajax was gegaan en of ik wel goed genoeg was. De wedstrijden met Jong Ajax hebben mij zeker sterker gemaakt en heb daar veel geleerd. Ik ben daar echt blij mee en het is nu belangrijk om de goede lijn door te trekken. Nee, twijfelen doe ik niet meer’, aldus Andersen tegenover Ajax Life.

Bron: Ajaxlife

Related posts

17 Comments

 1. -THE BULLDOG-

  Nou, ik denk na de wedstrijd van Zaterdag. Dat je bij iedereen de twijfels ook wel hebt weggenomen. Je speelde uitstekend en was belangrijk voor t team.
  Je speelt de laatste tijd al goed en bent constant.
  Nu nog un beetje aan je body werken en je bent een echte kerel!!

  1. Bolus1963

   Zeker wordt met de week sterker en inderdaad wat aan de body werken, kijk maar eens naar Daley, precies hetzelfde en kijk nu maar eens waar dat toe geleid heeft, nu nog een paar jaar blijven en dan voor veel verkopen!

 2. Sluk

  Ik heb ook best wel getwijfeld over hem. Je kon gewoon zien dat hij goed kon voetballen maar ik miste echt wat kracht en felheid in duels. Om nog maar te zwijgen over de “schoten” op doel.

  1. neslopu

   Reageer ik op een bericht, wordt het er niet ondergezet… Super vervelend!!! Reactie op schrijven van the bulldog

   1. Guacamole

    Je hebt 2 opties. 1:reageren voor tekstjes onder het eerste bericht. 2 onderaan staat een bericht balk om je eigen Dejan mening te kunnen geven.

 3. Valentino

  Op links was hij het net niet. Nu hij op het middenveld speelt is het een beest. Wat kan die jongen ballen zeg.

Comments are closed.