Sigthorsson twee a drie weken uit de roulatie

1206ajax-willem2_sigthorsso

Kolbeinn Sigthorsson keerde tegen Willem II verrassend terug in de basisopstelling van Ajax. Hij scoorde al na 14 minuten de openingstreffer maar kon maar kort genieten van zijn terugkeer in de basis en zijn treffer; Bij een actie van de onbesuist inglijdende Messaoud klapte zijn enkel dubbel. De IJslander moest met een brancard van het veld gedragen worden. Ajax liet in de rust aanvankelijk weten dat er sprake was van enkelletsel. Frank de Boer liet na afloop weten dat het gaat het om een spierblessure vlak boven zijn enkel. De Ajax coach verwacht dat de spits er zo’n twee a drie weken uit is.

Related posts

22 Comments

  1. svenb

   Luik maar ook niet wel om dat milik de komende weken er in staat nie omdat het toch voor Ajax voetbalt

 1. Remco-Ajax-Nijmegen

  Sterkte, ook lekker net voor de kerst. Gelukkig hebben we nog andere spitsen die (denk ik) beter zijn.

 2. afcajax14

  gelukkig een hele goede vervanger met milik. Wat kan milik uithalen met links joh gaat een goede spits worden voor ajax. Hij is nu al goed maar wordt alleen nog maar beter!

 3. casAFCA

  valt nog mee als je zag hoe zn enkel flink dubbel klapte maar gelukkig dat ie er maar zo kort uit is. Ookal zie ik veel liever Milik elke wedstrijd spelen en niet sigi maar toch sterkte!

 4. hammer5681

  Als je zag hoe die dubbel klapte valt 3 weken erg mee. Wel een kans voor Zivkovic om als 2e spits in te kunnen vallen

 5. Nummer 12

  Het is natuurlijk nog even afwachten met 2-3 weken valt echt mee; had erger verwacht. Sterkte Sigi !!!

 6. gerrykoos

  die messaoud had er met rood af gemoeten, en hopelijk is het niet Sigthorsson zijn enkel waarmee hij zo lang geblesseerd is, want dat is niet handig voor de transferwindow in de winter.

 7. Qnno

  deBoer denkt dat het maar 2 tot 3 weken is. Alleen zijn enkel moet nog onderzocht worden de komende dagen.Dan zullen we ook weten hoelang hij precies is uitgeschakeld. Ik hoop voor Kollbein dat het idd maar 2 tot 3 weken duurt.

Comments are closed.