Lasse Schöne niet in de zak mee naar Spanje

1130ado-ajax_schone

Gaat Schöne naar een mediterraanse club of blijft hij bij Ajax? Zelf laat Lasse nog niets los en is er dus geen verlenging van zijn contract aan de orde. Lasse zegt niets te weten van geruchten en verklaart tegenover AT5: “Ik weet niks van Napoli en ik heb niks tegen de kou hier. En nee, ik ga vanavond ook niet mee op de boot naar Spanje”. Over de wedstrijd tegen ADO gaf hij toe dat de Haagse ploeg de wedstrijd bepaalde: “Het is lastig. Je kunt niet zomaar een knop omdraaien en anders spelen. Het heeft natuurlijk ook met de tegenstander te maken. We zaten gewoon niet lekker in de wedstrijd.”

BronSoccernews

Related posts

16 Comments

 1. Ramon1

  Als schone weg is heb je el ghazi kishna en fischer op de vleugels daar zie ik wel wat in

 2. toonvs

  Dit zijn dan zo genaamde top voetballers die geen wedstrijd kunnen lezen. En afhankelijk zijn van een trainer. Jongens kom op je moet toch en wedstrijd als spelers onderling kunnen laten kantelen als het niet loopt. Play station spelers.

 3. creutz1977

  schone brengt de laatste tijd ook niet wat hij hoort te brengen.. dank dat hij met zijn hoofd er ook niet helemaal meer bij is.. en mis bij hem dat stukje power.. gaat allemaal maar op 80%.. als hij naar het buitenland gaat dan geloof ik niet in de top

  1. Rubenkw14

   Hjb gewoon en doe nie zo wijs, laat hem ook gewoon een paar slechte wedstrijden hebben, want als hij morge(vandaag) een goeie wedstrijd speelt en er 2 binnen tikt is Schöne opeens weer de held

   1. creutz1977

    heb het niet over slechte wedstrijden spelen flapdrol..ik zeg dat hij er niet meer bij is met zijn hoofd en dat zie je terug op het veld.. en power is zijn spel heeft hij nooit gehad.. in balbezit doet hij mooie dingen maar balverlies gaat alles op 80 % en dat is altijd zo geweest.. en dat is lastig als je pressie wil spelen

Comments are closed.