VI-watcher: ‘Overmars had nog eens zeven miljoen kunnen besparen’

Ajax_letters

Simon Zwartkruis, Ajax-watcher bij Voetbal International, is van mening dat Marc Overmars zeven miljoen euro had kunnen besparen op aankopen. Dat de beleidsbepaler al aardig met de kont op de centen zit is duidelijk maar volgens Zwartkruis had Overmars nog minder geld kunnen uitgeven aan aankopen.

‘Dat Ajax zich tegenwoordig niet meer laat gek maken door hoge transfersommen en dat het een salarisplafond heeft ingesteld is te prijzen, maar dan moet je het geld aan de andere kant niet over de balk gooien. De transfersommen van Duarte en Van der Hoorn had Overmars beter op de bank kunnen laten staan, net zoals de huursom voor Zimling. Ajax heeft namelijk met spelers als Tete, Nouri en Bazoer spelers in huis die meer klasse hebben dan deze aankopen. Op dit moment staan die aankopen dus ook in de weg. Dat er dan de opmerking komt dat deze jeugdige spelers vanwege hun leeftijd meer fouten zullen maken, zal door de Ajax-supporters eerder geaccepteerd worden dan van deze dure breedteaankopen’.

Bron: VI

Related posts

23 Comments

 1. TiGer

  Ik ben het er niet mee eens, Van der Hoorn was toentertijd een groot talent en niemand wist hoe Veltman zich zou herstellen. Duarte was een breedteaankoop die het helemaal niet slecht heeft gedaan. Onzin dus, bij Zimling heeft hij wel een punt. Al wilde Ajax een wat oudere speler met ervaring, als vervanger van Poulsen.

  1. kLASSE20

   Van der hoorn: te weinig kwaliteit
   Duarte: was bij heracles een uitblinker en bij Ajax nooit echt opgevallen en ook niet goed genoeg
   Zimling: vul zelf naar in… Pfff

 2. creutz1977

  ik zie het zeker in van der Hoorn zitten.. daar staat teminste een vent en hij speelt zeker niet slecht… en mooi verhaal je kan niet alleen maar uit jeugd putten.. zeker als ze er nog niet aan toe zijn.. dus Simon ga lekker slijmen bij die debiele Johan Derksen

 3. AFCA my World

  We moeten wel vertrouwen houden in van der Hoorn,maar duarte en zimling zijn met nog een paar spelers zeker overbodig!

  1. Ajacied1999

   Als hij op de training de sterren van de hemel speelde, had hij die kans al gehad hoor. FdB kan dat denk ik beter beoordelen dan wij.

Comments are closed.