Rentree Fischer komt langzaam in zicht (Incl. video)

viktor_fischer1

Het is alweer bijna elf maanden geleden dat Viktor Fischer voor het laatst in actie kwam voor Ajax. Een hardnekkige hamstringblessure pakte uiteindelijk veel ernstiger uit dan aanvankelijk werd gedacht en zette hem bijna een jaar buitenspel. Het einde van een lange revalidatieperiode komt nu in zicht voor de Deen.

Sinds een week neemt hij weer deel aan de groepstrainingen. “Gelukkig mag ik weer meedoen en ik hoop nu stappen te maken. Ik hoop dat ik op het trainingskamp in Qatar al wat dichter bij de honderd procent kom en dan zien we wel wanneer trainer Frank de Boer mij wil brengen”, zo vertelde hij op Ajax TV.

De langslepende blessureperiode heeft zijn sporen achtergelaten, zo merkt Fischer. “Ik merk dat ik wel beter word, maar ik ben nog ver verwijderd van het niveau dat je van een selectiespeler van Ajax mag verwachten. Misschien zou het daarom ook verstandig zijn om eerst minuten te maken bij de beloften. Ik heb hoge verwachtingen van mijzelf en die zijn na deze blessure niet minder geworden.”

Fischer heeft moeite om zichzelf rust te gunnen en een rentree niet te forceren. “Ik heb ervan opgestoken dat ik mijzelf de tijd moet gunnen. Maar ik zal altijd gretig zijn, dat hoort bij me. Ik wil de beste zijn.”

App-gebruikers: bekijk de video op onze website: www.AjaxFanzone.NL

Related posts

16 Comments

 1. ninanooteboom

  Gelukkig maar wat een heerlijke speler om naar te kijken. Ik geniet altijd van hem 🙂

 2. josgoudvink

  Prachtige voetballer die hopelijk weer aan zijn oude niveau toekomt. Dat zou fantastisch zijn. Een voetballer die Ajax goed kan gebruiken.

    1. Rubenkw14

     Volgens mij de thuis wedstrijd tegen AZ toen hij na 10 minuten al uitviel door een hamstringblessure

 3. Brum

  Goed dat hij zich weer toevoegt bij de rest van de ploeg! Ik hoop dat hij weer terug in zn vorm komt en, wellicht, zijn debuut bij jong ajax dit jaar nog maakt

 4. AFCAjwz

  Prachtige mentalitiet heeft dat jong toch, komt wel goed met Fischer, wordt een grote!!

Comments are closed.