Oud-Ajacied Pius Ikedia vind in Hoofdklasser OFC nieuwe club

Pius Ikedia

Pius Ikedia heeft een nieuwe club gevonden. De oud-speler van onder meer Ajax gaat aan de slag als speler bij OFC, uitkomend in de Hoofdklasse. De KNVB heeft inmiddels al groen licht gegeven. De inmiddels 34-jarige Nigeriaan bracht een groot deel van zijn carrière door op de Nederlandse voetbalvelden. Hij speelde tussen 1999 en 2002 zo’n 25 officiële Eredivisie duels voor Ajax

De snelle rechtsbuiten was daarna in de Eredivisie ook actief als speler van FC Groningen, RBC Roosendaal, AZ en RKC Waalwijk. Vervolgens vertrok hij naar onder meer Chicago Fire en Matalum Donetsk uit Oekraïne. De laatste tijd kwam hij veelvuldig in actie bij het team van Sjaak Swart; Lucky Ajax, zoals op bovenstaande foto onlangs tegen SCI in Sint-Michielsgestel.

 

Related posts

6 Comments

Comments are closed.