De Boer: ‘Zivkovic speelt bij Ajax dus dat moet hij ook uitdragen’

1124jongajax-nec_zivkovic

Frank de Boer is nog steeds niet te spreken over de escapades van Richairo Zivkovic bij Oranje onder de 19. De speler kon bij dat elftal vertrekken nadat hij meerdere malen te laat was gekomen en dat kan er bij De Boer niet in.

‘Richairo speelt bij Ajax dus dan draag je dat ook uit. Denk je nou echt dat hij na één keer te laat komen is weggestuurd door Aron Winter. Het begon al op Schiphol waar hij te laat kwam en als je in het hotel en op de training dat ook nog eens presteert dan steun ik mijn collega Winter. Daarom hebben wij hem een boete gegeven, en mocht hij kiezen naar welk goed doel het bedrag door Ajax werd overgemaakt’, aldus De Boer tegenover AT5.

Bron: AT5

Related posts

19 Comments

 1. sidboy

  1 keer gedaan is dan gelijk al een probleem konden ze dan gewoon niet waarschuwing geven voor de eerste keer dat hij het gedaan heeft schandalig

  1. AFCA my World

   Heb je wel opgelet? Het is een rijtje van problemen waarvan meerdere keren te laat komen,meerdere keren een grote mond,meerdere keren niet willen luisteren, dus gewoon onprofessioneel gedrag en dat hoort niet bij een topspeler,maar hij is nog jong dus leert het (hopelijk) nog wel!

  2. Roughrolf

   Denk je nou ECHT dat ze dat bij de 1e keer al gedaan hebben!! Jij bent zeker ook een liefhebber van de sprookjes van Andersen (of weet je niet wie dat is?)!

 2. Michielafca

  Nou ik ben het hier dus volkomen mee eens 3x te laat komen op één dag, sorry hoor er zijn grenzen. Dat accepteert niemand toch van werknemers, de eerste keer kan je nog denken op Schiphol van oke Zivkovic foei niet meer doen. Maar als je het dan ook nog presteert om bij het hotel en de training te laat te komen. Had ik je ook een boete opgelegd.

 3. jood84

  onprofessioneel!! 1x te laat is al belachelijk. . want die gast verdient genoeg voor een goede wekker en hij heeft een mooie auto.. maar 3x telaat op 1 dag is not done.

 4. bass1331

  Ten eerste kwam hij zowel te laat aan op schiphol, als in het hotal, als op de training. Dit is volgens mij al 3x, en dat is 3x te veel.
  Ten tweede is Richairo een van de meer ervaren spelers van Oranje U19 en doen je dus het goede voorbeeld te geven.
  Ten slotte speelt hij bij de mooiste club van Nederland en moet je dit ook om een goede manier aan de buitenwereld tonen.

  Naar mijn mening is deze straf absoluut terecht. Geen grappen, meer discipline.

 5. rickert

  hoop dat het snel op hem doordringt, het zou zonde zijn als hij niks doet met zijn talent

 6. Gert Ajax

  Die jongen moet zich op mentaal vlak gaan ontwikkelen en volwassen worden.Vroeger had je ook spelers die wat moeilijker waren jongens als Romario Ibrahimovic dat waren mannetjes maar wel ouder en al veel verder Europese top.Zivkovic kan ook een mooie carrière tegemoet zien maar alleen als hij mentaal verbeterd.

 7. Bolle Ron

  Nog zo’n naar ventje die alleen maar voor problemen zorgt in de groep. Lekker in jongAjax laten meehobbelen totdat hij begrijpt waar het om gaat bij Ajax.

 8. Ajacied1999

  Die arrogantie die hij heeft,alsof hij al veel gepresteerd heeft, maar bij Ajax moet je alles opnieuw bewijzen.

Comments are closed.