Ajax en Manchester United kunnen komst Belgisch jeugdkeeper Svilar(15) vergeten

De_Toekomst

Zowel Ajax als Manchester United hebben meer dan gemiddelde belangstelling voor Mile Svilar, een vijftienjarig keepertje van Anderlecht en zoon van voormalig profkeeper Ratko Svilar, zo meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Volgens de krant zouden beide clubs de voorbije weken ‘opnieuw’ naar de vijftienjarige doelman van Anderlecht hebben geïnformeerd. Probleem is dat Svilar naar verluidt echter zijn jawoord al zou hebben gegeven aan een langer verblijf in Brussel.

Svilar, die al utkomt voor Anderlecht Onder-19 zal zich eind augustus volgend jaar voor meerdere seizoenen aan Anderlecht verbinden, zodra hij zijn zestiende verjaardag viert. De doelman van 1 meter 86 zal komend seizoen ook af en toe meetrainen met de A–selectie van Anderlecht. Svilar wordt vanwege zijn lengte vooral vergeleken met Thibaut Courtois, maar volgens de Belgische media is hij meer ‘een type Manuel Neuer’.

Bron: Het Laatste Nieuws

Related posts

8 Comments

  1. Velibor

   Ja goed gezien van dat jong, als ze hem echt willen hebben in toekomst dan halen ze hem wel en nu fijn in eigen omgeving rijpen

 1. a123

  Echt weer ajax !
  Eerst zegt Ajax hele goede
  spelers en keepers te halen
  en later valt het allemaal tegen !
  kijk maar naar huurling van fcbarcelona
  en Eto O en Odegaard
  Ajax moet het gewoon anders
  aanpakken en zorgen dat ze wel
  deze spelers halen!

 2. Marcie

  Prima, laten spelers van die leeftijd lekker bij hun eigen club blijven. Ik zou willen dat veel ajax spelers zouden kiezen voor een langer verblijf bij ons aller Ajax

 3. jacq64

  Overigens 15 jaar en al 1.86? Maar waarom zou je achter jonge buitenlandse keepers aangaan? Zowiezo, ik kan zogauw alleen Lobont bedenken als buitenlandse keeper bij ons?

Comments are closed.